Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




04.03.2015

Про плату за землю в місті Києві

Згідно додатку 3 рішення Київської міської ради від 28.01.2015 року № 58/923 від сплати податку звільняються (пункт 6.1 додатку 3 Положення про плату за землю в м. Києві): інваліди першої і другої групи; фізичні особи, які виховують трьох і більше дітей віком до 18 років; пенсіонери (за віком); ветерани війни та особи, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»; фізичні особи, визнані законом особами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Разом з тим, звільнення від сплати податку за земельні ділянки, передбачене для відповідної категорії фізичних осіб пунктом 6.1 додатку 3 Положення про плату за землю в м. Києві, поширюється на одну земельну ділянку за кожним видом використання у межах граничних норм (пункт 6.2 додатку 3 Положення про плату за землю в м. Києві): для ведення особистого селянського господарства — у розмірі не більш як 2 гектари; для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) — не більш як 0,10 гектара; для індивідуального дачного будівництва — не більш як 0,10 гектара; для будівництва індивідуальних гаражів — не більш як 0,01 гектара; для ведення садівництва — не більш як 0,12 гектара.

Крім того, звертаємо увагу, що від сплати податку звільняються на період дії єдиного податку четвертої групи власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі за умови передачі земельних ділянок та земельних часток (паїв) в оренду платнику єдиного податку четвертої групи.

 

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві

Поделиться:

Количество просмотров: 2141

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне