01.04.2015

Час діяти!

ГО "Самозахист підприємців" та інші громадські організації вирішили розпочати процес очищення влади.

Події, що пронеслись теренами України на початку 2014 року кинули суспільству новий виклик щодо побудови в нашій країні нових взаємовідносин влади та Інституту громадянського суспільства. Відкритість влади стала однією із найважливіших вимог до органів місцевого самоврядування.

У багатьох містах і містечках України до органів виконавчої влади були долучені представники активної частини громадськості. Ці процеси не оминули і Дніпропетровської області.

Так, наприклад, у місті Дніпродзержинськ Дніпропетровської області до складу міськвиконкому було введено двох представників громадськості.

Проте принципи очищення влади чомусь зовсім не торкнулись провладних структур у самому місті Дніпропетровську. До чого це призвело ми вже побачили на прикладі майже революційних подій, що відбулися у міській раді протягом останнього часу.

Ми, представники активної частини громадськості м.Дніпропетровська, вважаємо, що нарешті прийшов час не на словах, а на ділі побудувати принципово нові партнерські взаємовідносини між владою і громадськістю міста. На прикладі інших міст України, де це призвело до гарних наслідків, вважаємо за необхідне ввести до складу виконавчого комітету Дніпропетровської міської ради представників громадськості, які своєю активною життєвою позицією вже не раз довели, що їм зовсім не байдужі проблеми нашого міста і вони готові докласти не аби яких зусиль, щоб зробити життя у рідному місті краще.

Пропонуємо розглянути наступні кандидатури:

• Головко Ірина Юріївна (ГО «Оріяна»)
  • Ешонкулова Наталія Курбоналієвна (ГО «Укри»)
  • Власов Юрій Антонович (ГО «Спільна справа»)
  • Корнієнко Євген Іванович (ГО «Самозахист підприємців»)
  • Гайворонський Вадим Олександрович (ГО «Завіт Святослава»)
  • Матвєєв Олексій Вікторович (ГО «Самозахист підприємців»)
  • Прокопенко Володимир Володимирович (Дніпропетровська обласна незалежна профспілка працівників будівництва)
  • Черненко Олег Євгенійович (РГО «Кодацька паланка Війська Запорозького низового»)
  • Новохатько Всеволод Валентинович (журналіст інтернет-видання «Закон один для всех»)

Впевнені, що об’єднання зусиль представників влади і представників громадських організацій дозволить у найкоротший час вирішити всі нагальні проблеми.

Пропонуємо громадським організаціям обговорити запропоновані нами кандидатури.

• Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками