Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




12.06.2015

ДФС запроваджує новий електронний сервіс для платників податків

Державна фіскальна служба України запроваджує новий електронний сервіс – обмін розрахунками коригування кількісних і вартісних показників до податкових накладних в електронному вигляді між контрагентами.

Розроблений сервіс стане допомогою платникам податків при складанні розрахунку коригування до податкової накладної, виданої отримувачу товарів (послуг), що передбачено п. 16 постанови КМУ від 16 жовтня 2014 року №569 «Деякі питання електронного адміністрування податку на додану вартість».

Щоб скористатися новим сервісом, електронні документи для здійснення обміну та засоби надсилання документів повинні відповідати таким вимогам:

1. Формат документу повинен відповідати Формату (стандарту) електронного документа звітності суб’єктів господарювання (наказ Міндоходів від 29.11.2013 №729);

2. Формат транспортного повідомлення – відповідати вимогам уніфікованого формату транспортного повідомлення при інформаційній взаємодії платників податків і ДФС;

3. Електронний документ надсилається засобами телекомунікаційного зв'язку SOAP;

4. Для криптографічних перетворень використовуються сертифіковані засоби ЕЦП, що відповідають законодавству України. Такі засоби наразі використовуються для підписання і шифрування електронних документів, що подаються до ДФС.

З інструкцією з використання програмного забезпечення можна ознайомитися на веб-поталі ДФС.

Поделиться:

Комментарии   

# Александр 13.06.2015 09:58
Почему ФСУ не делает электронныый кабинет на сайте, доги, и платежи, и отчёты. Был же он при Азарове - похерили, нарушая при этом свой же Падатковый Кодекс где чётко прописано что госудаство ОБЯЗАНО это сделать. Почему мне фикалы за это штраф не платят, а всё я им должен оказываюсь. Государство украло у всех кто раньше платил торовый патент по 1000 гривен, и всем пофик. Выходит как а анекдотах - "Я не злой, просто у меня память хорошая".
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
Количество просмотров: 2572

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне