Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




19.10.2015

Підприємці Дніпропетровщини можуть отримати від 4 до 7 тисяч доларів на розвиток своєї справи та створення робочих місць для внутрішньо-переселених громадян

Малий та середній бізнес Дніпропетровщини може отримати 15 бізнес-грантів у сумі від 4 до 7 тисяч доларів від Данської ради у справах біженців. Ці кошти підприємці мають вкласти у розвиток та розширення свого виробництва та створити до 5 робочих місць для внутрішньо-переміщених громадян.


За словами спеціалістів Данської ради, головною умовою для отримання грантів серед малого та середнього бізнесу має бути його рентабельність, активність на ринку та готовність інвестувати у розширення свого бізнесу не менше 50% від суми гранту. Ще одна умова - заключити з кожним працевлаштованим громадянином (внутрішньо переміщені особи) річний трудовий контракт, а рівень зарплати має стартувати від 3,5 тис. грн.

Наразі до активної співпраці вже готові малі та середні підприємства у сфері будівництва, легкої промисловості, освіти та виховання.

Організаційну та методичну допомогу надаватиме Дніпропетровська обласна рада. Більш детально з умовами такої співпраці та заповнити анкету можна за посиланням

http://goo.gl/forms/6JXUG4e88O

Нагадаємо, що завдяки сприяння Данської ради у справах біженців у 2014 році близько тисячі родин переселенців з 12 районів Дніпропетровщини отримали по 4,5 тис. грн. для покращення своїх побутових умов у холодну пору року.

Поделиться:

Количество просмотров: 1196

Новий номер!

  • Заниження річного обсягу доходу в декларації ФОП – єдинником 2-ї групи: чи є відповідальність?
  • Сума внесеної на ФОП-рахунок готівки не збігається із Z-звітами за цей період: наслідки
  • ФОП без місця реєстрації: що робити?

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне