Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




22.12.2015

На новому сайті ФДМУ можна детально ознайомитися з об'єктами, призначеними для продажу і оренди

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

На новому офіційному сайті ФДМУ можна детально ознайомитися з об’єктами, призначеними для продажу і оренди, а також залишити відгук. Він розпочав повноцінну роботу з 21 грудня 2015 року, натомість старий сайт повністю припинив існування. В останні місяці сайти існували паралельно – поки тривало тестування бета-версії.

Новий сайт розроблений відповідно до сучасних вимог користувачів і відрізняється інтерактивністю, зручним інтерфейсом та наявністю великої кількості актуальної інформації.

Адреса сайту залишилася незмінною www.spfu.gov.ua.

Надважливі завдання, які стоять перед Фондом державного майна на всіх напрямках його діяльності, потребують оперативного, якісного і всебічного висвітлення. І саме такі функції виконує новий сайт Фонду, вважають розробники.

Олексій Задорожний, начальник Управління моніторингу, прогнозування та інформаційних технологій ФДМУ наголошує: новий сайт орієнтований на цільову аудиторію Фонду, яку можна розділити на два сегменти: комерційний сектор, зацікавлений у зрозумілому прозорому співробітництві з ФДМУ, і громадськість. У першу чергу, з метою розширення кола інвесторів та орендарів і активізації процесів приватизації й оренди на новому сайті створено принципово нові бази даних об’єктів – структуровані каталоги. Інформативність і зручність роботи з ними забезпечено за допомогою розширеної пошукової системи й відповідної інформаційної картки для кожного об'єкта. Така картка містить ключову інформацію, необхідну потенційним покупцям або орендарям. За допомогою формування цього каталогу, як зазначає пан Задорожний, Фонд розраховує забезпечити більшу інтеграцію інформаційних потоків з базами Регіональних відділень в частині малої приватизації й оренди. І, як наслідок, створити платформу для виходу Фонду на масовий ринок.

На момент введення в дію нового сайту бази каталоги налічують 450 об’єктів малої приватизації та 320 об’єктів оренди. Крім того, окремо сформовано каталог об’єктів великої приватизації, який налічує 62 об'єкти. Всі ці каталоги доповнюватимуться новими об’єктами.

Олексій Задорожний також підкреслює, що на сайті створено принципово нову громадянську платформу, на якій відкрито доступ громадськості до низки реєстрів, що є в розпорядженні Фонду, а також передбачено зворотній зв'язок відразу за кількома напрямками діяльності Фонду.

Чиновник наголошує, що базою для «розкручування» сайту повинна стати саме його інформативність і зручність роботи.

Поделиться:

Количество просмотров: 1410

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне