Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




15.04.2016

Відкрити приватну медпрактику стане простіше

Затверджено Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з медичної практики, що встановлюють обов’язкові для виконання організаційні, кадрові і технологічні вимоги до матеріально-технічної бази ліцензіата.

При цьому зменшено обсяг даних, які має декларувати суб’єкт господарювання для отримання ліцензії, а також скорочено перелік документів, які подаються до заяви про отримання ліцензії.

Це відомості про стан матеріально-технічної бази, наявність персоналу із зазначенням його освітнього і кваліфікаційного рівня, а також два примірника опису доданих документів.

Сторінки відомостей нумерують, прошивають, засвідчують підписом здобувача ліцензії (уповноваженої ним особи) та скріплюють печаткою суб’єкта господарювання (за наявності).

Дія Ліцензійних умов поширюється на всіх юросіб незалежно від їх організаційно-правової форми та фізосіб-підприємців, які провадять діяльність з медпрактики.

Останнім, зокрема, надано можливість відкривати медпрактику без медичної освіти. Але в такому разі підприємець зобов’язаний укомплектувати штат медичними та немедичними працівниками відповідно до заявлених спеціальностей. Суб’єкт господарювання, що вперше утворює заклад охорони здоров’я, та фізособа-підприємець не пізніше ніж за місяць з моменту отримання повідомлення від МОЗ про видачу йому ліцензії укладає трудовий договір з медпрацівниками, які були заявлені в поданих документах. Постанова КМУ від 02.03.2016 № 285

Головбух24

Поделиться:

Количество просмотров: 1358

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне