Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




08.01.2017

Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків складних погодних умов станом на 13 годину 8 січня 2017 року

На дорогах державного, регіонального значення, заторів немає, ситуація контрольована. Загалом протягом минулої доби ліквідовано 13 заторів в 7 районах Одеської області з яких вивільнено 262 автомобіля та 5 автобусів. До ліквідації заторів на території Одеської області були залучені 309 одиниць техніки та 326 чоловік, з яких від ДСНС України — 9 одиниць техніки та 29 чоловік.

Людей які отримали обмороження під час заторів немає.

Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучено 2 178 одиниць техніки та 2 827 чоловік з яких від Укравтодору залучено 2 132 одиниць техніки та 2 659 чоловік. Від ДСНС України — 46 одиниць техніки та 168 чол.овік особового складу.

Підрозділами ДСНС України вивільнено з снігових заметів 1 046 автомобілів (за 8 січня – 121 автомобіль), в яких перебувало 2 736 осіб (за 8 січня – 496 осіб).

Аварійно-відновлювальні роботи щодо пориву труби теплотраси в Приморському районі м. Одеси закінчено, тривають роботи щодо заповнення системи теплоносієм.

У м. Києві у 5 місцях (вул. О. Теліги, Подільський спуск, Європейська площа, 1, бульвар Лесі Українки, 4, вул. Заболотна, 35) від ДСНС України виставлено техніку з високою прохідністю для надання допомоги комунальним службам в можливому буксируванні автотранспортних засобів.

Щодо зняття обмежень:

Дніпропетровська область

З 10:30 8 січня знято обмеження рух для всіх категорій транспортних засобів за винятком вантажного та пасажирського транспорту на ділянці дороги М-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя;

Херсонська область

З 09:00 8 січня знято обмеження руху великогабаритних транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

Миколаївська область

З 12:00 8 січня знято обмеження рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

Щодо введення обмежень:

Одеська область

З 18:00 7 січня обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення області (крім дороги Київ – Одеса де обмежено рух тільки великогабаритних транспортних засобів).

Кіровоградська область

З 15:00 7. січня обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

Черкаська область

З 10:00 07січня обмежено рух для вантажних, великовагових, великогабаритних та пасажирського транспорту на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

За інформацією Мінінфраструктури залізничні вокзали та аеропорти працюють в звичайному режимі.

Залишаються знеструмленими 34 населених пунктів у п'яти областях, а саме: Одеській – 24 н.п., Херсонській – 7 н.п., Миколаївській – 2 н.п., Дніпропетровській – 1 н.п., Волинській – 1 н.п.. До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 643

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне