Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




27.01.2017

Як розвивати бізнес у кризу?

Де шукати допомоги у кризу? Через тривалу та системну кризу бізнес все активніше шукає нові можливості для сталого розвитку і Київська торгово-промислова палата – чудовий майданчик для пошуку нових клієнтів та партнерів, в т.ч. і за кордоном.

Чому саме Київська ТПП? Тому що Київська ТПП найбільша по кількості членів та одна з найбільш активних регіональних торгово-промислових палат в Україні. Також серед інших бізнес-асоціацій та палат КТПП має дуже прості та доступні, у фінансовому сенсі, умови для членства у ній.

Що пропонує Київська ТПП? Велику кількість різноманітних заходів та ділових зустрічей, в т.ч. за участю закордонних бізнесменів та інвесторів. Актуальну інформацію про важливі заходи, які проводить ТПП України та інші регіональні палати.

Чому бізнесу варто оновити та підтримувати зв’язки з Київської ТПП? Тому, що Київська ТПП має відкритий каталог членів, яким постійно користуються українські та закордонні компанії. Підтримуючи постійний зв'язок з Палатою ви отримуєте важливу ділову інформацію про найближчі ділові заходи: зустрічі, семінари та конференції, в т.ч. і за участю закордонних гостей та делегацій.

Які заходи відбудуться найближчим часом?Найближчий захід, якій відбудеться в Палаті за міжнародною участю – зустріч Міжнародного Трейд-клубу. Він відбудеться 31 січня 2017 р. Це знакова щорічна подія, яка проводиться за підтримки Київської торгово-промислової палати.

Що таке зустріч Міжнародного Трейд-клубу?


Метою діяльності Трейд-клубу є ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом виробничих підприємств України, сприяння в установленні міцних ділових контактів між українськими та іноземними бізнесменами. Матеріали, які іноземні дипломати отримують в рамках зустрічей Трейд-клубу, вони використовують для підготовки пропозицій представникам бізнесу та урядів своїх країн для налагодження торгово-економічних зв’язків з Україною. Це нові можливості та ринки для збуту для українських виробників та постачальників.

Чому ця подія важлива для українського бізнесу?


Програмою зустрічі Трейд-клубу передбачено проведення індивідуальних зустрічей та переговорів з усіма членами Трейд-клубу, де кожен український підприємець протягом двох годин зможе напряму поспілкуватись та обмінятись контактами з представниками відповідних країн та надати їм свої пропозиції. А можливість зустрітись в рамках двох годин з торговими представниками майже 30 країн для проведення переговорів є ексклюзивною на українському ринку! Також в рамках зустрічі можна бути налагодити контакти з цікавими та потужними українськими підприємствами.

 

Які країни будуть представлені на зустрічі Трейд-клубу в цьому році? В цьому році заявки на участь в зустрічі Трейд-клубу подали представники наступних країн: Австралії, Аргентини, Угорщини, Румунії, Болгарії, В'єтнаму, Бангладеш, Литви, Бельгії, Канади, Іспанії, Малайзії, Швейцарії, Польщі, Норвегії, Білорусі, Словаччини, Молдови, Південної Кореї, Чехії, Фінляндії, Італії, Європейської Економічної Палата Торгівлі, Комерції та Промисловості в Україні, представник Програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020», Німецько-українська торгово-промислова палата, представництво Лейпцігер Мессе, Дюссельдорф Мессе. Наразі тривають переговори з представниками Японії і ще декількох країн.

Яка вартість участі та умови реєстрації на Трейд-клуб? Вартість участі у зустрічі Трейд-клубу становить 360 грн. з ПДВ за одну особу та сплачується до Київської ТПП. Реєстрація на захід є обов’язковою. Детальну інформацію щодо реєстрації та умов участі у зустрічі Міжнародного Трейд-клубу, а також додаткових маркетингових можливостей можна отримати за тел. (044) 482 04 40 або E-mail: belikov@kiev-chamber.org.ua (Михайло Беліков).

Поради щодо участі у Трейд-клубі та інших заходах Палати від агентства «LipskyMarketingGroup»? На зустріч Трейд-клубу необхідно приходити з:

- менеджером, який володіє англійською

- якісною поліграфією на англійській мові*

- відеоматеріалами про підприємство*

- харизматичним керівником, який вболіває за підприємство та може яскраво його презентувати в межах 5 хвилин

- новими зразками продукції підприємства та корпоративними сувенірами

- банером підприємства*

- драйвовим настроєм зав’язати якомога більше нових знайомств!

* при замовленні в КТПП презентації підприємства

Декілька порад щодо ділового нетворкінгу від агентства «LipskyMarketingGroup»

- Не чекайте, що вас хтось буде знайомити – проявляйте ініціативу та знайомтесь самі!

- Гуртом знайомитись завжди простіше та ефективніше: коли одна людина представляє іншу і у діалогах люди доповнюють один одного.

- Підготуйте на захід якісні візитки та цікаві промо-матеріали англійською. На візитках зазначайте якомога більше актуальних контактів по яким з вами можна швидко та легко зв’язатись (в т.ч. Viber, Telegram, Skype, Facebook, LinkedIn).

- Передивіться та актуалізуйте інформацію на корпоративному веб-сайті та у FB, перевірте англомовну версію сайту. У разі необхідності – зробіть красивий англомовний лендінг про ваш продукт.

- Слідкуйте за вашим бейджем, аби він був розгорнутий текстом до вашого співрозмовника!

До зустрічі у Київській торгово-промисловій палаті!

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1432

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне