14.03.2017

В Україну прийдуть дощі та мокрий сніг

За даними Укргідрометцентру, таку погоду принесе атмосферний фронт, який переміщається із Західної Європи. У середу, 15 березня, територія України опиниться в зоні впливу атмосферного фронту, який переміщається із ЗахідноїЄвропи, при цьому температурний фон істотно не зміниться. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Вдень в західних і північних областях очікується невеликий дощ, на решті території - без опадів. Температура повітря вночі становитиме від 3 ° тепла до 2 ° морозу, на півночі Лівобережжя місцями 3-5 ° морозу, вдень 5-10 ° тепла.

У Карпатах вночі без опадів, вдень невеликий сніг; температура протягом доби 0-5 ° морозу. Вночі, вранці в західних і північних областях місцями туман.

Вітер в Україні північно-західний, на півдні та сході - північно-східний, 5-10 м / с.

У Києві вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вночі, вранці місцями туман. Вітер північно-західний, 5-10 м / с. Температура вночі 0-2 ° тепла, вдень 6-8 °.

У четвер, 16 березня, в південних областях України очікується невеликий, у східних помірний дощ. На решті території - дощ і мокрий сніг. Вітер північно-західний та південно-західний, 7-12 м / с, на Правобережжі місцями пориви 15-20 м / с. Температура вночі 0-5 ° тепла, вдень 3-8 ° тепла, на півдні та Закарпатті 6-11 °.

У Карпатах сніг, температура вночі та вдень 0-5 ° морозу.

У Києві - дощ і мокрий сніг. Вітер північно-західний, 7-12 м / с. Температура вночі 1-3 ° тепла, вдень 5-7 °.

Нагадаємо, синоптики повідомляли, що в Україні 9-19 березня очікується різке похолодання, проте з кінця березня - початку квітня середньодобовий температурний режим становитиме вище +10°.

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками