Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




17.07.2017

Коли слід переукласти Договір з контролюючим органом для подання звітності в електронному вигляді

Фахівці ДПІ У Центральному районі м.Дніпра повідомляють про те, що платнику для створення податкового документа в електронному вигляді та якщо інформація щодо зміни облікових даних суб’єкта господарювання не внесена до системи подання документів в електронному вигляді до закінчення строку дії попередніх сертифікатів шляхом надання Повідомлення за кодом форми J(F)1391102 (далі – Повідомлення), необхідно переукласти Договір з контролюючим органом за основним місцем обліку у разі:

  • зміни облікових даних суб’єкта господарювання (найменування юридичної особи, ПІБ фізичної особи – платника податків, податкової адреси (місцезнаходження юридичної особи, місця проживання фізичної особи), керівника юридичної особи тощо, у т. ч. у межах одного адміністративного району), якщо при цьому платник отримує новий ЕЦП;
  • закінчення строку чинності або скасування посилених сертифікатів відкритих ключів;
  • зміни керівника юридичної особи (у т.ч. тимчасової) або сертифіката керівника юридичної особи, не внесеного до системи подання документів в електронному вигляді.

Cуб’єкт господарювання, скориставшись електронним сервісом управління ЕЦП, який, зокрема надає можливість керівнику вносити до автоматизованої системи «Єдине вікно подання електронної звітності» інформацію шляхом надання Повідомлення в електронному вигляді щодо нового сертифіката (до закінчення строку дії попереднього сертифіката) керівника або бухгалтера, не переукладає Договір. Такий Договір вважається пролонгованим до закінчення терміну чинності нових посилених сертифікатів ключів.

У разі ненадання Повідомлення щодо змін облікових даних до системи «Єдине вікно подання електронної звітності» для створення податкового документа в електронному вигляді платнику необхідно переукласти Договір з дотриманням умов, визначених абзацами другим - четвертим п.п. 7.1 п. 7 розд. III Інструкції з підготовки та подання податкових документів в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв’язку, з контролюючим органом за основним місцем обліку.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2019

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне