Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




18.12.2017

Реалізація продукції власного виробництва: застосування РРО

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області нагадує, що відповідно до п.1 ст.9 Закону України від 06.12.1995 №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами і доповненнями реєстратори розрахункових операцій та розрахункові книжки не застосовуються при здійсненні торгівлі продукцією власного виробництва (крім технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту) підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності, крім підприємств торгівлі та громадського харчування, у разі проведення розрахунків у касах цих підприємств, установ і організацій з оформленням прибуткових і видаткових касових ордерів та видачею відповідних квитанцій, підписаних уповноваженою особою відповідного суб’єкта господарювання.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Комментарии   

# Тарас 18.12.2017 19:10
а вот интересно: я занимаюсь созданием и реализацией программного обеспечения. Можно ли считать мои программы "продукцией собственного изготовления"? По идее - можно, но нигде прямо об этом не говорится.
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
# С. 21.12.2017 10:28
Что имели в виду маразматики-законописцы-кнопкодавы?Всем предприятиям,реализующим продукцию собственного производства можно,а предприятиям торговли и общепита нельзя?К кому относится требование оформления кассовых ордеров?К предприятиям общепита и торговли или к предприятиям,не относящимся к таковым?Не законодатели,а проказница Мартышка,О...,К...,да косолапый М...
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
Количество просмотров: 1787

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне