Книга «Как самому составить договор» (примеры и рекомендации)

Уголок потребителя

12.02.2018

«Електронний кабінет» – сучасний сервіс, який дозволяє отримати довідку про відсутність заборгованості без відвідування податкової

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що під час здійснення професійної діяльності у платників податків виникає необхідність підтвердити відсутність заборгованості перед бюджетом. У такому випадку підтверджуючим документом стає довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів та інших платежів, що контролюються органами ДФС України.

За допомогою сервісу «Електронний кабінет» з використанням електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП) платник може надіслати заяву та отримати довідку про відсутність податкової заборгованості.

Суб’єкти сфери публічних закупівель, підприємства або суб’єкти господарювання у загальнодоступній частині «Електронного кабінету» без використання ЕЦП мають можливість переглянути видані платникам довідки та/або завантажити довідку у вигляді файла з територіального контролюючою органу.

Головні переваги використання «Електронного кабінету»:

• можливість на безоплатній основі працювати у цілодобовому режимі;
  • економія власного часу, не відвідуючи орган ДФС України;
  • затребувана інформація надходить в режимі реального часу;
  • запити платників з найвіддаленіших районів України швидко й легко задовольняються.

Крім того, «Електронний кабінет» є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків з фахівцями ДФС України за допомогою використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.