Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




12.06.2018

Глеб Мілютін: розпочалась роз‘яснювальна кампанія для підприємців, які працюють на ринках та узбережжі Одещини

«Фіскальною службою Одещини на період курортного сезону поновлено практику зустрічей та семінарів для підприємців, які працюють на ринках Одеси та області, а також для суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність на узбережжі», - повідомив начальник Головного управління ДФС в Одеській області Глеб Мілютін.

Представники Головного управління ДФС в Одеській області вже провели зустріч з підприємцями Старокінного ринку та навчальний семінар з роботодавцями, представниками малого та середнього бізнесу, що здійснюють підприємницьку діяльність переважно на території смт.Затока, смт.Сергіївка, с.Курортне та с.Миколаївка Білгород-Дністровського району.

Найбільше учасників заходів цікавили практичні питання ведення фізичними особами-підприємцями господарської діяльності на спрощеній системі оподаткування, дотримання роботодавцями податкового законодавства при працевлаштуванні найманих працівників, а також порядок застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Підприємці отримали детальну інформацію про порядок допуску посадових осіб органу фіскальної служби до проведення перевірок та про перелік документів, які повинні знаходитись на місці здійснення торгівельної діяльності.

«Системна роз'яснювальна робота та конструктивний діалог з представниками бізнесу допомагає підприємцям уникнути помилок при здійсненні господарської діяльності, зокрема, пов'язаних з використанням праці найманих працівників, реалізацією підакцизної продукції, застосуванням РРО, тощо», - зазначає Глеб Мілютін.

Також цього разу на Старокінний ринок завітав Мобільний центр обслуговування платників.

На базі Мобільного центру можна отримати увесь спектр адміністративних послуг, подати листи або заяви та податкову звітність. Мобільний центр працює за графіком на ринках, у віддалених населених пунктах та місцях масового скупчення людей.

Головне управління ДФС в Одеській області

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 829

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне