Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




31.08.2018

За недопуск до перевірки роботодавця зобов’язано заплатити штраф у 372 тисячі гривень

Інспектори праці відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Чернівецькій області намагалися здійснити інспекційне відвідування фізичної особи - підприємця, котрий займається підприємницькою діяльністю у сфері громадського харчування у Сокирянському районі Чернівецької області.

Інспекційне відвідування здійснювалося за інформацією Сокирянської міської ради.

Захід державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю відбувався спільно з представниками Сокирянської міської ради та її депутатського корпусу.

На вимогу посадовців щодо надання підприємцем документів, необхідних для проведення інспекційного відвідування та можливості ділового спілкування з особами, що на час відвідування перебували у закладі та виконували трудову функцію, підприємець відповів грубою відмовою.

Жодного документу для проведення інспекційного відвідування з питань дотримання вимог законодавства про працю щодо працевлаштування працівників - трудових договорів (угод), наказів про прийом на роботу, повідомлень органів ДФС про прийом працівників на роботу, тощо підприємцем надано не було.  

Фізична особа - підприємець свідомо створив перешкоди у діяльності інспекторів працітериторіального органу Державної служби України з питань праці, чим грубо порушив статтю 295 Кодексу законів про працю України - «Нагляд i контроль за додержанням законодавства про працю».

За створення перешкод у проведенні перевірки, посадовими особами Управління Держпраці у Чернівецькій області винесено постанову про накладання на ФОП штрафної санкції у сумі 372 300 гривень (триста сімдесят дві тисячі триста гривень).

Управління Держпраці у Чернівецькій області вчергове звертається до роботодавців Буковини з вимогою дотримання законодавства про працю.

Нагадуємо, штрафна санкція за недопуск працівників органу державного нагляду (контролю) за дотриманням законодавства про працю - одна з найбільших, а саме 100 - кратний розмір мінімальної заробітної плати: 372 300 гривень.

Сайт Управління Держпраці

у Чернівецькій області

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Комментарии   

# Татьяна Булатова 31.08.2018 16:38
ДА ПРОЩЕ ЕМУ НОГИ ПОЛОМАТЬ, ШТРАФ БУДЕТ МЕНЬШИЙ! ВОТ В ХАРЬКОВЕ ЗАЙЦЕВА УБИЛА 6 ЧЕЛОВЕК И СКОРЕЕ-ВСЕГО ВЫПУСТЯТ! А ТУТ - ГДЕ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬ ВОЗЬМЕТ ТАКИЕ ДЕНЬГИ? ДА ОН ТРУЖЕННИК, ТАКИХ ДЕНЕГ ЕМУ ЗА ВСЮ ЖИЗНЬ НЕ ЗАРАБОТАТЬ! ОН В РУКАХ НЕ ДЕРЖАЛ ИХ! А ЭТИХ ДАРМОЕДОВ РАЗВЕЛОСЬ, ГНАТЬ ИХ В ШЕЮ НУЖНО!
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
# Жоржик 31.08.2018 17:56
А даже если у Вас все оформлены будут, будет искть, выискивать что то что б штрафануть. На СТО придёт под машиной и останется.
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
Количество просмотров: 1579

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне