Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




31.08.2018

Опубліковано зразки позовних заяв та заяв про видачу судових наказів

Зразки позовних заяв та заяв про видачу судових наказів підготовлені працівниками Зарічного районного суду м. Суми, які можна знайти на їх офіційному сайті у відповідному підрозділі.

Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі суду, на сайті був доданий новий підрозділ «Зразки позовних заяв та заяв про видачу судових наказів», в якому можна знайти зразки позовних заяв про: розірвання шлюбу, стягнення аліментів, скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності, визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням. Також там є зразки заяв про видачу судових наказів про: стягнення аліментів у твердій грошовій сумі та частці від доходу боржника; стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати.

Ознайомитися із ними можна за посиланням.

Проте, всі представлені на сайті зразки є лише прикладами для ознайомлення з формою та структурою документу. Жоден з цих прикладів не повинен подаватися до суду без змін. Кожна справа індивідуальна і потребує індивідуального підходу з урахуванням всіх юридично значимих нюансів.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 12608

Новий номер!

  • З якого місяця індексувати зарплату найманих працівників?
  • Чи достатньо відтворити на дисплеї РРО/ПРРО QR-код чека?
  • Що є доходом в інвалюті

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне