Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




04.10.2018

У Києві відбудеться другий «Форум відповідального бізнесу» для багатонаціональних компаній

5 жовтня 2018 року в столиці України відбудеться другий «Форум відповідального бізнесу». Захід організовує Центр «Розвиток КСВ» спільно з національним контактним пунктом при Мінекономрозвитку України за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні. На конференції виступатимуть представники Мінекономрозвитку, організації OECD Watch (Нідерланди) та міжнародні компанії.

Форум з відповідальної бізнес-поведінки відбуватиметься вже вдруге після того, як Україна приєдналась до інвестиційного комітету ОЕСР у березні 2017 року та взяла на себе зобов'язання інформувати про принципи ОЕСР для багатонаціональних компаній та відповідальну ділову поведінку. На конференцію запрошуються представники міністерств, багатонаціональних та українських компаній, громадських організацій, профспілки та експертних організацій.

Захід відбудеться у київському готелі «Русь», що знаходиться на вул. Госпітальній, 4.

В рамках Форуму:

• презентація репрезентативного дослідження «Розвиток КСВ в Україні: 2010 - 2018»;

• презентація Індексу прозорості ТОП-100 компаній України;

• презентація Керівних принципів ОЕСР для багатонаціональних компаній і діяльності Національних контактних пунктів в Україні та за кордоном;

• презентація Конкурсу кейсів з КСВ та проморолику нового відеокурсу з КСВ.

Акредитація для ЗМІ: (044) 292 02 48, ld@csr-ukraine.org

***

Довідка:

Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» – експертна організація в Україні з відповідального ведення бізнесу та розвитку корпоративної соціальної відповідальності.

Пріоритети Центру: розвиток КСВ, кар’єрних навичок серед молоді, STEM освіти і популяризація науки і технологій серед дівчат. Серед основних досягнень Центру – щорічний Конкурс кейсів з

Цілей сталого розвитку, Пакт заради молоді, Карта професій й спільнота Кар’єра мрії, щорічний Форум «Бізнес і університети», проект Дівчата STEM тощо. В рамках своєї діяльності Центр співпрацює з Міністерствами, міжнародними організаціями, компаніями.

Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) - міжнародна організація, що об'єднує 34 розвинені країни світу. ОЕСР здійснює пошук даних та аналіз, що допомагає урядам сформувати політику, яка буде реалізовуватися національними інституціями чи в рамках міжнародних домовленостях.

Одним з інструментів ОЕСР є проведення оглядів політик, що здійснюють держави у конкретних сферах, зокрема інвестиційній. Огляди інвестиційні політики аналізують можливості для покращення бізнес-клімату та стимулювання інвестиційної діяльності, торговельну та податкову політики, корпоративне управління і тд.

Контакти для ЗМІ:

тел.: +38 (093) 549 13 41

e-mail: anastasiia.kuchneva@brandcom.com.ua

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1001

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне