Уголок потребителя

12.10.2018

До уваги платників ДПІ у Центральному районі м.Дніпра!

ДПІ у Центральному районі м.Дніпра ГУ ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 року № 296 «Про реформування територіальних органів Державної фіскальної служби» триває процес реорганізації територіальних органів ДФС.

У зв’язку з вищезазначеним, структурні підрозділи ДПІ у Центральному районі м.Дніпра, що виконують функції з адміністрування податку на прибуток (каб. 6 ДПІ у Центральному районі м.Дніпра), податку на додану вартість (каб. 5), податку на майно, рентні платежі, місцеві податки (каб, 9) , єдиного внеску (каб 16), доходів і зборів з фізичних осіб ( каб19), погашення податкового боргу (каб 8), контролю щодо сплати податків (каб. 32) з 16 жовтня 2018 року знаходяться за новою адресою: Правобережне управління ГУ ДФС у Дніпропетровській області, вул. Театральна, 1а м.Дніпро. ( приміщення ДПІ у Чечелівському районі м.Дніпра ). Телефон для довідок: 34 28 57.

Звертаємо увагу платників та громадян! Центр обслуговування платників податків при ДПІ у Центральному районі м.Дніпра ГУ ДФС у Дніпропетровській області залишається за адресою: вул. Княгині Ольги, 22 м.Дніпро., 3 поверх, номера телефонів 374-70-91(92,31,32,29,45,54) та працює у звичайному режимі.