Уголок потребителя

07.11.2018

Спільна зустріч на тему: "Трудові відносини: "гарячі" питання для бізнесу" 08.11.2018 року

08 листопада 2018 року Федерація роботодавців України організовує спільну зустріч з Державною службою України з питань праці, установою Бізнес-омбудсмена України та бізнесом на тему: "Трудові відносини: "гарячі" питання для бізнесу".

На заході заплановано обговорити проект системного звіту Бізнес-омбудсмена: "Актуальні питання для бізнесу у сфері трудових відносин", за результатами розгляду якого будуть сформовані додаткові пропозиції від бізнесу, а також особливості здійснення контрольних заходів органами Держпраці та органами місцевого самоврядування.

Учасники матимуть можливість поставити практичні запитання щодо порядку здійснення інспекційних відвідувань органами Держпраці та органами місцевого самоврядування з виявлення незадекларованих трудових відносин, правильності визначення штрафних санкцій, тощо.

Місце проведення заходу: м. Київ, вул. Михайла Коцюбинського, 1 (м. Університет), 4 пов., зала засідань.

Початок заходу об 11:00 годині.

Проект Системного звіту

Програма заходу