02.05.2019

Практичний семінар для туристичного бізнесу Полтавщини 14 та 15 травня 2019 року

На правах реклами

Представники мікро, малого та середнього бізнесу, що зацікавлені в розвиткові туристичної галузі Полтавського регіону, запрошуються на безкоштовний семінар «Роль МСБ у розвитку туристичних дестинацій Полтавської області». Захід відбудеться 14 та 15 травня в Полтаві за адресою: вул. Коваля, 3, читальна зала Полтавського університету економіки і торгівлі.

Захід реалізується Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Суми (https://www.facebook.com/business.support.centre.sumy/) за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи ЄС #EU4Business.

14 травня розглядатимуть такі питання:

– стимулювання самозайнятості населення та розвиток мікропідприємництва через використання об’єктів культурної спадщини;

– фестивальний рух як інструмент стимулювання туристичної привабливості регіону;

– можливості кооперації представників туристичного бізнесу Сумської та Полтавської областей;

– особливості туристичної сфери Полтавської області та потреба в навчанні представників МСБ створювати туристичний продукт;

– можливості для бізнесу від ЄБРР.

Серед спікерів:

– Ольга Герасим’юк, куратор проекту «Школи Лохвицького земства»:

– Яніна Барибіна, експерт із розвитку туристичних дестинацій, співзасновник Міжнародного фестивалю «Полтавська галушка»;

– Тимур Халілов, аналітик Групи з фінансування та розвитку малого і середнього бізнесу ЄБРР.

У другій частині семінару передбачено серію воркшопів щодо участі малого та середнього бізнесу в розвиткові туристичних територій, розробці та облаштуванні туристичних маршрутів (тренери Сергій Підмогильний, координатор розвитку мережі Зелених шляхів та Олександр Бурсанов, голова ГО "Туристичне товариство "Карпатські стежки").

15 травня для учасників планується виїзд за одним із туристичних маршрутів Полтавщини, де експерти під час візиту дадуть свої поради щодо ефективності розвитку туристичної території.

Участь у семінарі безкоштовна за умови попередньої онлайн-реєстрації за посиланням: https://eu.jotform.com/build/90693977486378

Інформація про захід у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/1991409610962891/

Для зареєстрованих учасників передбачено інформаційні матеріали, кава-брейки, обіди.

З організаційних питань звертатися:
для учасників із м. Полтави – тел. (050) 80-85-383
для учасників із м. Суми – тел. (050) 24-70-204

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками