Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




27.04.2019

Підприємці столиці навчилися головних інструментів успішного партнерства в бізнесі

Більшість учасників партнерських відносин бояться відвертих розмов про умови партнерства, вважають їх незручними, некоректними, а партнерський договір сприймають як елемент недовіри. Як це позначається на бізнесі? Чи є шанс на життя в такої компанії, а головне – як формувати бачення її розвитку й ефективно управляти спільним бізнесом? На ці запитання в Київській торгово-промисловій палаті відповіли юридичні експерти, бізнес-медіатори, власники бізнесу та експерти з партнерства під час бізнес-конференції «Партнерство в бізнесі». Захід організовано Центром інформаційної підтримки м. Києва за підтримки ЄБРР у межах ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Протягом двох днів підприємців навчили правильно оформляти домовленості між партнерами, ефективно розділяти функціональні обов’язки партнерів-співвласників, будувати партнерські відносини з працівниками та правильно укладати юридичні угоди з партнерами B2B.

Експерти поділилися власним досвідом та практичними інструментами для формування успішного партнерства. Окрім цього, учасники бізнес-конференції дізналися про такі кейси, що практикують:

  • Які теми є сенс обговорити партнерам на старті?
  • Як знайти мотивацію для партнерів бізнесу під час підписання партнерської угоди?
  • Як урегулювати партнерські відносини, якщо партнери перебувають у стані конфлікту на етапі підписання договору?
  • Які особисті фінансові цілі й мотиви кожного з партнерів?
  • Сценарне планування ситуацій, що можуть статися в майбутньому.
  • У чому секрет ефективності медіації?
  • Перевірка контрагента як засіб бізнес-гігієни

Враженнями від бізнес-конференції поділився Ігор Сорока, представник від компанії Ecodevelop, що займається біогазовими технологіями й енергетикою та нещодавно стала членом Київської ТПП:

«Нам цей захід цікавий у сфері юридичного супроводу та партнерства у форматі просування біоенергетики на ринкові України, також у формуванні кластерів. Тобто цікавлять будь-які компанії, що займаються альтернативною відновлювальною енергетикою або просуванням цієї теми, сільськогосподарські компанії та компанії, що можуть ввійти до енергетичного кластеру. Нас також цікавить партнерство серед членів Київської ТПП для інформаційної підтримки, підтримки спільних заходів, обміну досвідом у світовій спільноті, оскільки в нас є партнери в Німеччині, і на ринкові України.

Перевагами нашого підприємства є те, що ми компанія повного циклу й здійснюємо реалізацією біогазових проектів під ключ. Плюс ми є власниками біогазової станції, яка є демонстраційною базою. Тобто будь-який клієнт може приїхати на нашу станцію, що розташована в Київській області, і виїхати за кордон, щоб ознайомитися з проектами нашого партнера у 21 країні світу. Отже, всі присутні учасники, спікери й відвідувачі є для нас потенційними партнерами в бізнес-комунікаціях та отриманні контактів».

Наприкінці бізнес-конференції учасники отримали можливість поставити запитання та отримати відповіді від Голови представництва ЄС в Україні Хьюга Мінгареллі

Газета «Приватний підприємець» – інформаційний партнер

Матеріал надано відділом корпоративних комунікацій
Київської торгово-промислової палати

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1114

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне