Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




20.10.2019

Заступник Міністра соціальної політики: Штрафи за неправомірно оформлені субсидії – це міф

«Жодних штрафів, навіть при неправильному заповненні документів або неправомірному отриманні субсидій, сьогодні немає. Це міфи навколо програми житлових субсидій, які поширюються, відколи діє відповідна програма», – заявив заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко в ефірі програми «Сніданок з 1+1».

За його словами, субсидію ні в кого не забирають. «Субсидія – це різниця між розміром платіжки і тим, скільки від відповідного розміру доходів громадянин має платити, тобто в середньому – 10% від доходу. Цей відсоток індивідуально визначається для кожної сім'ї залежно від доходу. Наприклад: дохід 3000 грн, 10% = 300 грн, решта – це субсидія. Якщо платіжка приходить на 2000 грн, від них віднімаємо 300 грн (10%) і виходимо на середній розмір субсидії, які держава надавала в минулому опалювальному сезоні - 1700 грн. На сьогодні ми не плануємо нічого переглядати», – наголосив Віталій Музиченко.

Нагадаємо, що раніше Міністерство соціальної політики України опублікувало відповіді на актуальні запитання щодо теми субсидій та покрокову інструкцію «Як оформити субсидію онлайн».

КМУ

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 775

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне