Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




27.02.2020

пРРОсто – просте рішення для мікробізнесу

Програмні реєстратори розрахункових операцій - це доволі просто та зручно для бізнесу. Аби розібратися у цій темі, розвінчати міфи, ми запускаємо серію інформаційних постів «пРРОсто».

І сьогодні ми пояснюємо чому податкова вводить програмне РРО та які переваги мають ці реєстратори.

ТОП-5 переваг:

1. Робота онлайн і офлайн.

Передбачено, що додаток працюватиме онлайн. Але у разі відключення від мережі, використовувати додаток можливо офлайн до 36 годин разово та не більше 168 годин протягом календарного місяця.

*Наразі тестова версія працює тільки онлайн.

2. Зменшення документообігу.

Z-звіт створюється автоматично, без ризику санкцій за його не створення.

3. Вибір РРО.

Платники мають право самостійно обрати, який реєстратор розрахункових операцій використовувати – програмний або класичний.

4. Безкоштовне використання.

Програмне РРО абсолютно безкоштовне, порівняно з класичним. Кожного місяця платник , який використовує класичні РРО, повинен сплачувати 200 грн. кожного місяця за обслуговування. Натомість програмні безкоштовні та обслуговуються ДПС.

5. Вибір формату чека.

І, наостанок, крута новина для екосвідомих платників – необов’язково друкувати чек, відтепер його можна отримати у електронному вигляді.

Перший реліз тестового РРО вже запущений! Наразі податкова опрацьовує ваші зауваження та пропозиції, які будуть враховані у повній версії. А детальніше про дати та особливості випуску - у наступних матеріалах.

Джерело: Прес-служба Головного управління ДПС у м. Києві

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Комментарии   

# Наталія Володимирівна 03.03.2020 10:49
"Програмні реєстратори розрахункових операцій - це доволі просто та зручно для бізнесу.")))!!!
Не пишіть про те, про що не маєте уяви. Два місяці намагаємося встановити електронні програми, які вказані на сайті ДФС України та ДПС України. Спочатку це була програма E-Receipt, про яку згодом повідомили, що вона не пройшла тестування, і треба встановлювати програму пРРОсто (prrosto). Для цього треба зайти на сайт prrosto.kmu.gov.ua, вказати своє ім'я, систему Androіd і свою електронну пошту. після цього, на вашу пошту приходить електронний лист віл ДФС, в якому зазначено: "Дякуємо за реєстрацію. Зовсім скоро повідомимо про початок тестування".
Все. На цьому етапі про вас вже забули. скільки б ви не чекали, більше нічого вам не прийде.
ми на писали ще один лист до ДФС. Отримали відповідь: "Якщо не вдалося встановити програму, повторіть алгоритм реєстрації спочатку.
Тепер кожен ранок починається з реєстрації на тестування.
Ми зверталися за телефоном гарячої лінії ДПС, в департамент податкових сервісів, в районні податкові, в обласну податкову, ніхто не володіє інформацією по встановленню пРРОсто. Ніхто не надає алгоритму зі встановлення програми, не каже звідки можна її скачати і як.
Я ФО-П, 2група, єдиний податок, надаю платні медичні послуги. З 19.04.2020 я вже повинна працювати з цією програмою, а перед цим я повинна її вивчити, протестувати, і навчити працювати мій персонал.
Влада не розуміє, що з середини квітня виникне колапс.
Хочете перевірити мої слова? Вигадайте електронну адресу,зайдіть на сайт prrosto.kmu.gov.ua, і спробуйте зареєструватися. Бажаю успіхів. Про результат, будь ласка повідомте на мою електронну пошту. Завчасно дякую. Хай щастить.
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
# Элина 04.03.2020 07:19
У нас тоже самое один в один.... и когда это решиться не известно и спросить не у кого....
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
Количество просмотров: 1593

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне