Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




22.06.2020

Брифінг щодо розслідування витоку та розповсюдження персональних даних громадян

У четвер, 25 червня, відбудеться брифінг присвячений першим результатам розслідування витоку та розповсюдження персональних даних громадян з державних та приватних баз даних.

У брифінгу візьмуть участь Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, представники Кіберполіції та СБУ. Час повідомимо додатково усім, хто заповнить форму акредитації.

Впродовж 18-19 червня здійснено низку обшуків у різних регіонах України. За результатами виявлено велику кількість файлів, що містять персональні дані громадян України, фрагменти баз даних державних, банківських та комерційних установ. Встановлено осіб, причетних до правопорушень.

Місце проведення: ІА Укрінформ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16, 1 поверх  

До брифінгу допускаються виключно представники ЗМІ за обов'язкової попередньої акредитації, що триватиме до 18:00 середи 24 червня. Форма для акредитації: https://forms.gle/pXWriX9RS9agcjM69 

Онлайн трансляція брифінгу буде доступна на офіційних сторінках Міністерства цифрової трансформації в соціальних мережах.

Вхід тільки при наявності маски та після позитивного проходження термоскринінгу. Прохання займати місця в залі з дотриманням соціальної дистанції.

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 855

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне