Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




07.07.2020

Призначена т.в.о. глави Антимонопольного комітету. Що про неї відомо

Виконувати обов'язки глави АМКУ буде Ольга Піщанська

уточнено

Обов'язки глави Антимонопольного комітету України (АМКУ) з 6 липня виконує перша заступник голови відомства Ольга Піщанська. Про це сказано в повідомленні прес-служби АМКУ.

Піщанська була призначена на посаду першого заступника глави АМКУ у вересні 2019 року.

У 1997 році Піщанська закінчила Криворізький технічний університет за спеціальністю промислове та цивільне будівництво, а в 2001 році отримала ступінь магістра економіки підприємництва в Київському національному економічному університеті. З 2010 року — сертифікований проектний менеджер AFM.

У 2016 році вона працювала начальником відділу закупівель механічних матеріально-технічних ресурсів ТОВ "Метінвест Холдинг", пізніше займалася організацією закупівель на АрселорМіттал Кривий Ріг. У декларації Піщанської зазначено, що вона володіє цінними паперами АМКР.

Крім того Піщанська володіє ТОВ "Закупівельні рішення" (100%), ТОВ "Стем інжиніринг" (45%) і ТОВ "Промпроектсервіс" (94%).

Раніше на сайті телеканалу "Прямий" вийшло розслідування, в якому повідомлялося, що Піщанська управляє справами президента Володимира Зеленського в Італії. Зеленський нібито "переписав свій бізнес в Італії на "сусідку" з Кривого Рогу і за сумісництвом спонсора Слуги народу" — Світлану Піщанську.

3 липня Верховна Рада звільнила з посади голови АМКУ Юрія Терентьєва, який очолював відомство з 2015 року. До цього журналіст Юрій Бутусов із посиланням на джерела повідомив у Facebook, що глава АМКУ написав заяву про відставку під тиском президента Зеленського.

Анастасия Красенец

Джерело

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 640

Новий номер!

  • Заниження річного обсягу доходу в декларації ФОП – єдинником 2-ї групи: чи є відповідальність?
  • Сума внесеної на ФОП-рахунок готівки не збігається із Z-звітами за цей період: наслідки
  • ФОП без місця реєстрації: що робити?

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне