Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




01.10.2020

Програмний РРО можна встановити на смартфон, планшет, комп’ютер чи будь-який інший гаджет

В Головному управлінні ДПС в Одеській області нагадують суб’єктам господарювання, що при здійсненні готівкових розрахунків за товари (послуги), платники повинні застосовувати реєстратори розрахункових операцій (РРО) та відображати реальні показники обсягу реалізованої продукції.

Суб’єкт господарювання може обрати РРО, який йому зручніше використовувати під час здійснення розрахункових операцій, – класичний РРО чи програмний РРО (далі - ПРРО).

Програмний РРО можна встановити на смартфон, планшет, комп’ютер чи інший будь-який гаджет, який має операційну систему та підключення до Інтернет.

На сьогодні для застосування ПРРО існує розроблене ДПС програмне рішення – доступне кожному на безкоштовній основі, що розміщене за посиланнями:

https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/programniy-reestrator-rozrahunkovih-operatsiy/programniy-reestrator-rozrahunkovih-operatsiy-/

https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/programniy-reestrator-rozrahunkovih-operatsiy/fiskalniy-dodatok-prrosto/

Здійснити реєстрацію ПРРО можна в електронному вигляді за допомогою електронного сервісу «Електронний кабінет». Детально з алгоритмом дій, які мають бути здійснені суб’єктом господарювання для переходу до застосування ПРРО можна ознайомитися за посиланням.

У разі виникнення питань з приводу користування Електронним кабінетом, платники мають можливість звернутися до фахівців Головного управління ДПС в Одеській області за номерами телефонів 0482-300-229, 0482-300-273.

Джерело: Головне управління ДПС в Одеській області

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Комментарии   

# Саня Ротов 10.10.2020 14:45
Как подключить программную кассу и ПРРО к интернет-магазину? Такого "питу об'єкта оподаткування" как интернет-магазин не существует. Что делать?
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
Количество просмотров: 1684

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне