Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




20.10.2020

МОЗ закликало роботодавців перевести співробітників на віддалену роботу

У Міністерстві охорони здоров′я (МОЗ) закликають кожного роботодавця і керівника підприємства організовувати роботу своїх співробітників у такий спосіб, щоб всі, хто можуть працювати у віддаленому доступі, працювали дистанційно. Про це повідомила заступниця міністра охорони здоров′я Ірина Микичак на брифінгу 19 жовтня.

«Кожен роботодавець, кожен керівник фірми, підприємства має організовувати роботу своїх працівників у такий спосіб, щоби всі ті, хто можуть працювати у віддаленому доступі – працювали у віддаленому доступі. Будь-які зібрання намагатися проводити з дотриманням дистанції, усіх вимог, які стосуються карантинних обмежень», – зазначила вона.

Заступниця міністра охорони здоров′я також закликала громадян не відвідувати концерти та святкування, зокрема весілля. Вона також нагадала про необхідність носити маску, насамперед у транспорті, ліфтах, торговельних центрах, на ринках, а також у приміщенні, де людина працює, а також звертатись до лікаря у разі появи симптомів.

Зазначимо, всього за час пандемії в Україні захворіли 303 638 осіб. Загалом одужали 126 489 пацієнтів, зафіксовано 5 673 летальних випадки.

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 681

Новий номер!

  • Помилковий платіж: як ФОП не порушити умов перебування на ЄП?
  • Договір позички авто між ФОП і найманим працівником: нотаріальне посвідчення, податкові наслідки
  • Що є перевищенням ліміту доходу для ФОП-єдинника

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне