Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




29.10.2020

28 жовтня почалася всеукраїнська інформаційна кампанія з детінізації зайнятості у сфері транспорту та кур’єрської діяльності

На виконання окремого доручення Держпраці з 28 жовтня стартує всеукраїнська інформаційна кампанія з детінізації зайнятості у сфері транспорту та кур’єрської діяльності. Кампанія триватиме до 15 листопада.

Зокрема, інформаційно-роз’яснювальна робота щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері транспорту та кур’єрської діяльності буде проводитися Управлянням Держпраці у Хмельницькій області спільно з органами місцевого самоврядування, Державною податковою службою, Пенсійним фондом, Державною службою зайнятості, Національною поліцією та місцевими державними адміністраціями.

Інформаційна кампанія стосуватиметься насамперед питання виявлення неоформлених трудових відносин. Зокрема, у ході її проведення інспектори праці, використовуючи різні шляхи інформування, надаватимуть консультації та роз’яснення вимог чинного законодавства про працю, особливу увагу звертатимуть на питання оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 867

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне