Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




09.11.2020

Застосування ПРРО не за місцем розташування господарської одиниці

Офіс великих платників податків ДПС повідомляє, що відповідно до п. 3 розділу II Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14.06.2016р. № 547» (далі - Порядок) для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО) складається заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою №1-ПРРО (далі - реєстраційна заява за ф. №1-ПРРО) (J/F 1316602) (додаток 1 до Порядку).

Графа «Ідентифікатор об’єкта оподаткування» реєстраційної заяви (форма №1-ПРРО) заповнюється згідно з повідомленням про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою №20-ОПП.

Якщо ПРРО застосовується не за місцем розташування господарської одиниці, при заповненні реєстраційної заяви за ф. №1-ПРРО у графі «Ідентифікатор об’єкта оподаткування» розд. 3 необхідно вказати дані об’єкта оподаткування (офіс, квартира тощо) та реєстраційної адреси суб’єкта господарювання.

В свою чергу, для фізичних осіб - підприємців другої групи, які не мають об’єктів оподаткування, при заповненні реєстраційної заяви за ф. №1-ПРРО у графі «Ідентифікатор об’єкта оподаткування» розд. 3 можна вказати вісім нулів «00000000» та зазначити адресу реєстрації такої фізичної особи - підприємця.

Офіс великих платників податків Державної податкової служби

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1155

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне