15.02.2021

Платникам податків щодо дистанційно формування нових кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів

Головне управління ДПС у Житмоирській області повідомляє, що дистанційно сформувати нові сертифікати зможуть лише ті користувачі, які мають:
- чинні сертифікати (наприклад до закінчення строку чинності сертифікатів залишилося декілька днів);
- незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);
- особистий ключ, доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.
УВАГА:
- під час генерації КЕП на захищені носії "ІІТ Е.Ключ Кристал-1" або "ІІТ Е.Ключ Алмаз-1К" їх потрібно попередньо відформатувати та зазначити пароль, який у подальшому буде використовуватися.Посилання на програмне забезпечення щодо дистанційно формування нових кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів:

1. Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом https://acskidd.gov.ua/manage-certificates;

2. Повторне формування сертифікатів за електронним запитом за допомогою засобу кваліфікованого електронного підпису - "ІІТ Користувач ЦСК-1" https://acskidd.gov.ua/korustyvach_csk

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками