Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




08.10.2021

Стало відомо, як зареєструвати офіційну електронну адресу в ЄСІТС

З’явились також детальні інструкції стосовно порядку роботи кожної з підсистем (модулів) на вебсторінці технічної підтримки користувачів ЄСІТС.

Заступник голови ДСА України Сергій Чорнуцький повідомив, у кого виникають питання, як зареєструвати офіційну електронну адресу в ЄСІТС, - в нагоді стануть спеціальні відеоуроки. Про це він зазначив на своїй сторінці у Facebook.

«Відеоуроки про порядок роботи в Електронному кабінеті, які розміщені на кожному кроці роботи програмного забезпечення (кнопка "Відеоінструкція" у верхній правій частині сторінки).

Відеоролики на каналі YouTube "Електронний кабінет".

Детальні інструкції стосовно порядку роботи кожної з підсистем (модулів) на вебсторінці технічної підтримки користувачів ЄСІТС.

Крім цього, для суддів та працівників апаратів судів навчальним центром Державного підприємства "Інформаційні судові системи" на постійній основі проводяться начальні курси з приводу функціонування нових підсистем (модулів) ЄСІТС.

Ознайомитися з графіком проведення занять та записатися для їх участі працівниками суду можливо на порталі «Феміда», — сказано у повідомленні.

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 961

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне