Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




04.01.2022

Зеленський відповів на петиції про скасування обов’язкової COVID-вакцинації та карантину

Президент Володимир Зеленський відповів на обидві петиції щодо скасування примусової вакцинації населення проти коронавірусу та карантину, які набрали необхідні 25 тисяч підписів.

Деталі

Зазначимо, що йдеться про петиції № 22/123600-еп "Відміна примусової вакцинації населення" Дмитра Зінькевича та електронну петицію № 22/123656-еп "Повне скасування карантину та добровільно-примусової вакцинації від COVID-19" Юрія Ахрамейка.

У відповідях Зеленський зазначив, що в українському законодавстві прописано обов’язок громадян не лише піклуватися про своє здоров’я та здоров’я дітей, а й не шкодити здоров’ю інших громадян. Для цього у передбачених законодавством випадках українці мають проводити профілактичні медичні огляди і робити щеплення від низки хвороб.

Щодо відміни примусової вакцинації Зеленський відповів, що наразі тенденції до посилення негативного впливу біологічних чинників на населення та довкылля вимагають нових системних дій і рішень.

"У зв’язку з цим указом від 17 грудня 2021 року № 668 уведено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України "Про стратегію біобезпеки і біологічного захисту". Ця стратегія визначає цілі, завдання та основні напрями державної соціально-економічної політики для забезпечення біобезпеки та біологічного захисту держави як складової національної безпеки України. Метою стратегії є поетапне створення єдиної системи біобезпеки та біологічного захисту, яка включатиме відродження вітчизняного потенціалу біотехнологічного виробництва; розробка сучасного та дієвого законодавства в галузі біобезпеки та біологічного захисту; посилення системи епідеміологічного захисту тощо", — ідеться у відповіді.

Доповнення

В Україні зафіксовано вже 3,66 млн випадків COVID-19, приріст за добу, 29 грудня, — 5,9 тисячі, що дещо більше за показник днем раніше. Кількість тих, хто одужав, вища за кількість нових хворих.

Джерело: УНН

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1001

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне