Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




18.03.2024

Індексація щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання та особам, які мають право на страхові виплати в разі смерті потерпілого

Щороку з 1 березня щомісячні страхові виплати потерпілим від нещасного випадку на виробництві та особам, які мають право на страхові виплати в разі смерті потерпілого, підлягають перерахуванню на коефіцієнт, що враховує показники зростання споживчих цін та середньої заробітної плати в Україні.

У 2024 році коефіцієнт збільшення щомісячних страхових виплат становить 1,0796.

Перерахування проводиться в межах максимального розміру щомісячної страхової виплати, що становить 4 мінімальні заробітні плати, — 28 400,00 грн (7 100 грн х 4). При цьому розмір збільшення в результаті перерахування щомісячних страхових виплат не може перевищувати 1 500 грн.

Перерахування проводиться без додаткових звернень одержувачів страхових виплат. Виплату перерахованої з березня щомісячної страхової виплати буде забезпечено, починаючи з квітня.

Переглянути результати перерахунку страхових виплат можна в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 204

Новий номер!

  • Помилковий платіж: як ФОП не порушити умов перебування на ЄП?
  • Договір позички авто між ФОП і найманим працівником: нотаріальне посвідчення, податкові наслідки
  • Що є перевищенням ліміту доходу для ФОП-єдинника

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне