Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




23.04.2019

Коли виникає потреба встановлення меж земельної ділянки

Дуже приємно мати власний будинок з присадибною ділянкою, на якій життя всієї родини відбувається у з’єднанні з природою. Проводити багато часу на свіжому повітрі, вдихаючи пахощі квітів, милуючись змінами пори року набагато краще життя у загазованому місті. Але щоб все це здійснилося потрібно потурбуватися і перед усім приватизувати земельну ділянку, на якій буде збудований будинок, або яку отримали в спадщину.

Досить часто між сусідами бувають суперечки стосовно встановлення меж земельної ділянки, тому виникає потреба винесення меж на місцевість. Щоб зробити це необхідно звернутися в спеціалізовану організацію, що має кваліфікованих фахівців і необхідне для виконання робіт обладнання, наприклад в Києві це може бути «Альфа-Зем». Це дасть можливість зберегти свій час та нерви. Єдине, що потрібно зробити – це неодмінно прибути на об’єкт разом зі своїми сусідами. Всі роботи виконуються лише по наданні документів, що засвідчують законність володіння цією земельною ділянкою. При відсутності межових знаків державного зразка допускається використання інших їх видів. Після встановлення меж, які можливо оспорити лише в ході суду, звичайно суперечки між сусідами звичайно завершуються і своєю ділянкою вільно користуються. Не треба лише садити великі дерева і будувати споруди коло самої межі, щоб знову не спровокувати розбірки.

Компанія «Alfazem» надає також інші послуги, зв’язані з угодами по земельним ділянкам, особливо якщо деякі документи втрачені, або земельна ділянка перейшла у спадщину. Прямо на сайті можна запросити безкоштовну консультацію і замовити ті роботи, які потрібні зараз. Це може бути отримання Витягу з Державного земельного кадастру, експертна оцінка будівель, та земельної ділянки і таке інше.встановлення меж земельної ділянки

Інколи потрібно узаконити самобудови, що є досить важкою справою, але без цього неможливо ні продати забудову, ні подарувати її, або отримати в спадщину. Тому краще, щоб вся документація була оформлена як слід.

Зараз дозволено використовувати дачний будинок у якості житлового, але перед цим потрібно перевести його документально. Цей процес досить довгий і якщо у вас немає часу на відвідання державних установ, то «Альфа-Зем» зробить це набагато швидше, потрібно лише передати необхідні документи і отримати право власності на будинок, що вже переведений з дачного на житловий. Час, який звичайно був би витрачений на черги, приділиться спілкуванню з родиною, та друзями, що коштує досить багато.

Количество просмотров: 904

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5