25.09.2020

Де знайти дані про компанію контрагента

Україна є державою, в якій функціонує велика кількість підприємств та компаній, сфера діяльності яких досить різноманітна. Про більшість з них є можливість дізнатися з різних джерел інформації, зокрема з інтернету. Деякі дані знаходяться у відкритому доступі. Наприклад, якщо перейти по посиланню https://leadscanner.com.ua/companies/kveds, то там є перелік видів діяльності компаній, та їх кількість. Загалом на сайті наводяться дані про більш ніж 1100000 юридичних осіб, та більше 1 1150500 фізичних осіб-підприємців. Всі наведені дані є загальнодоступними і наведені з відкритих джерел. Про кожну організацію є можливість дізнатися:

• її точну назву;
  • вид діяльності, який є основним;
  • адреса, за якою підприємство зареєстроване;
  • відомості про уставний фонд;
  • ПІБ директора;
  • контактні дані (телефон, електронна адреса).

кведВсі наведені дані автоматично оновлюються і є дійсними. Не завжди наведена вся інформація, проте вона може бути використана для пошуку клієнтів і формування власної бази. Ви завжди можете запропонувати свої товари і послуги організаціям, яких це може зацікавити, або навпаки знайти фірми, чия продукція або співробітництво були б корисні для вас. Якщо завантажити файл контрагента з пошуковика, то є можливість отримати більше даних, наприклад про борги, майно, участь у судових справах і таке інше.

Ще одна дуже важлива інформація наведена на сайті. Це відомості про стан підприємства, чи є воно діючим, або його діяльність припинена, наприклад при порушенні справи про банкрутство. Таким чином є можливість вирішити чи потрібно налагоджувати співробітництво з цією компанією. Ви самостійно приймаєте рішення на основі наведених даних.

Перейшовши на сторінку https://leadscanner.com.ua/company/00306503 є можливість дізнатися, що діяльність ПАТ «Кортекс» припинена, що основним видом його діяльності було ткацьке виробництво, та ще 7 інших видів діяльності, перелік його засновників, та розмір статутного капіталу. Наведені контактні дані, актуальні на вказану дату.

Дані, що наведені на сайті, використовуються виключно для ознайомлення, на їх основі неможливо встановлювати юридичні факти. Таким чином є можливість шукати партнерів по всій країні зовсім безкоштовно, не натрапити на шахраїв, які пропонують співробітництво від імені організації, що вже припинила свою діяльність. Такі відомості можуть зберегти кошти вашого підприємства.

Апрель 2024