Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




22.07.2021

Як вигідно інвестувати кошти і придбати потрібне майно

В Україні продаж державного та комунального майна відбувається за допомогою аукціонів, в яких може прийняти участь кожен, хто зареєструвався в якості учасника аукціону і подав заяву з закритою товарною пропозицією. Запропонована ціна не має бути нижчою за початкову. Аукціон відбувається якщо зареєструвалося мінімум двоє учасників і переможцем стане той учасник, що запропонував вищу ціну. Як зареєструватися та прийняти участь в аукціоні учасникам та замовникам є докладний опис тут.

аукціонЩоб вигідно інвестувати свої кошти і придбати дійсно потрібне майно, яке дасть можливість компанії розвиватися і можливо паралельно зайнятися іншим бізнесом, потрібно ретельно вивчати кожен лот і наскільки його початкова ціна відповідає ринковій дійсності. Це не завжди є можливість виконати або через брак часу, або через брак досвіду. Допомогти можуть фахівці товарної біржі UBase. Вони дізнаються що саме потрібно клієнту і дякуючи своєму досвіду допомагають знайти найбільш вигідний лот, а потім виграти аукціон.

Багатьох клієнтів цікавить продаж та оренда нерухомості, земельних ділянок, користування надрами, продаж майна підприємств, що збанкрутували. Інколи об'єкти знаходяться в такому занедбаному стані, що не коштують навіть початкової ціни лота, тому буває що аукціон проводиться вдруге вже зі зменшеною вртістю лота. Земельна ділянка може бути виснаженою, якщо на ній вирощували монокультуру і потребується багато коштів для її рекультивації. Коли всі ці нюанси вивчені, то такі об'єкти або не стануть купувати, або будуть чекати значного зниження ціни.

Корисними будуть послуги спеціалістів товарної біржі UBase І для замовників аукціонів, яким допоможуть зареєструватися і скласти оголошення з усією інформацією щодо лота, та умов проведення аукціону. Чим краще написано оголошення, тим більше людей зацікавиться цим майном і тим швидше воно продастся. Активи, які довго не вдається продати втрачають в ціні, тому краще скористуватися допомогою фахівців, ніж бути вимушеним проводити додатковий аукціон і знижувати початкову ціну.

Количество просмотров: 876

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5