Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




14.08.2021

Бухгалтерський супровід підприємств

Грамотне ведення бухгалтерського і податкового обліку - важливий фактор успішної діяльності підприємства. Якщо це питання не вирішене ще на старті роботи компанії, некоректне складання звітів, помилки і прострочення не за горами. А це, в свою чергу, тягне за собою штрафи з боку контролюючих органів і додаткові збитки. Тому аутсорсинговий бухгалтерський супровід організацій компетентним фахівцем з досвідом бухобліку в даній сфері - не примха, а необхідність в умовах високої конкуренції та необхідності нарощувати рентабельність. Як працюють бухгалтери-аутсорсери і в чому переваги для замовника, розбираємося нижче.Центр бухгалтерського аутсорсингу в Харькові

Аутсорсинг бухгалтерських послуг: як це працює

Статистика показує, що сьогодні близько 90% всіх європейських і американських компаній вибирають бухгалтерське обслуговування на аутсорсинг. По суті, пул завдань, пов'язаний з бухобліком, перекладається на профільну компанію. Так вирішується питання організації та підтримки відділу бухгалтерії всередині фірми, а також проблема компетентного ведення обліку, не рідкісна в українських реаліях.

Юридична основа надання послуг - підписання сторонами договору, в якому вказані всі умови обслуговування. Технічно виконати рутинні операції в віддаленому режимі можливо з використанням електронних документів, електронного цифрового підпису та печатки, а також гостьового доступу до клієнт-банку.

Сфери бізнесу, яким корисний бухоблік на аутсорс

По суті, віддалене бухгалтерське обслуговування підходить будь-якого типу бізнесу, але особливо його потребують власники з тих галузей, де облік пов'язаний з рядом складнощів і нюансів:

  • IT;
  • Ресторанний бізнес;
  • Салони краси та косметологічні кабінети;
  • Приватні стоматології;
  • Медичні заклади;
  • Небанківська кредитування;
  • Виробничі підприємства і т.д.

У таких компаніях питання можуть виникнути ще на етапі реєстрації компанії, при виборі системи оподаткування тощо Щоб вирішити їх вигідно, з урахуванням ваших інтересів, є сенс заручитися підтримкою перевіреного аутсорсера в сфері обліку та фінансів. Спеціаліст з досвідом надання бухпослуг в даній галузі враховує всі нюанси і на законній основі забезпечить зниження фіскального навантаження для підприємства.

Переваги бухобліку на аутсорс для підприємств

У більшості випадків пакет обслуговування включає ведення бази даних, розрахунок і нарахування заробітних плат, складання звітів і їх подача перевіряючим органам, кадрова політика і внутрішній облік. Переваги для власника:

  • Немає потреби організовувати відділ бухгалтерії;
  • Гарантія виконання зобов'язань на найвищому рівні;
  • Конфіденційність;
  • Помірні ціни на бухгалтерське обслуговування, що дозволяють економити.

Бухгалтерське обслуговування ТОВ надає «Центр бухгалтерського аутсорсингу». Співпрацюючи з підприємствами по всій Україні, команда «ЦБА» накопичила досвід і експертизу у веденні бухобліку в компаніях різного профілю і форми власності. Прозорість, пунктуальність в дотриманні термінів, професіоналізм підтверджують відгуки клієнтів, з якими можна ознайомитися на сайті.

Количество просмотров: 830

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5