Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




19.01.2022

Етикетки для будь-яких товарів

Будь-яка продукція повинна мати етикетку, яка допоможе користувачу дізнатися про назву товару, бренд або виробника, склад, калорійність для харчових продуктів, дата виготовлення, термін придатності, та інші потрібні відомості. Чим яскравіша етикетка, тим більше вона приваблює увагу і серед великої кількості товарів може спонукати вибрати саме його. Замовити етикетки будь-якої форми та розміру є можливість, якщо перейти на сторінку https://www.sp-ekko.com.ua/services/uk/. Відсутність макету не має значення. Спеціалісти компанії розроблять дизайн з урахуванням побажань замовників.

етикеткаДля багатьох товарів, які зберігаються в тарі, популярними є етикетки, що самі клеяться, особливо для:

  • продуктів харчування;
  • будь-яких напоїв;
  • косметичних та парфумерних виробів;
  • побутової хімії;
  • фармацевтичних товарів.

Компанія є підприємством повного циклу і застосовує високотехнологічне обладнання світових виробників, тому є можливість замовити етикетки з вирубками, з фольгованим або конгревним тисненням, з вибірковою або суцільною ультрафіолетовою лакіровкою. В виробництві застосовуються такі види друку:

  • трафаретний друк;
  • флексодрук;
  • цифровий друк.

На підприємстві вам порекомендують який вид друку підійде саме для конкретного виду етикеток. Якщо тираж невеликий, або потрібно вносити зміни в макети , то найкраще підійде цифровий друк. Друкують етикетки на папері, на картоні або на плівці. Якісна продукція повинна добре зберігатися під впливом несприятливих факторів, а саме механічного пошкодження, сонячного освітлення, пилу, бруду, тому інколи їх додатково захищають поліетиленовою плівкою. Ціна етикеток залежить від складності виробу, тиражу, вибраного виду друку, кількості кольорів і т.і.

Дуже популярним є пакування в термоусадочну плівку завдяки її універсальності та економічності. Важливо правильно підібрати товщину плівки,адже від цього буде залежати її захисні характеристики.

Підприємство приймає і швидко виконує замовлення будь-якої складності. Доставляння замовлень можлива по всій Україні.

Количество просмотров: 1209

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5