Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




29.06.2022

Чому для організації похорону варто звернутися до ритуального бюро

Організація похорону вимагає серйозного підходу. В цьому випадку потрібен не лише час, а й моральні сили, яких у людей, які втратили близьку людину, часто не вистачає. Якщо ваш рідний пішов із життя, то для організації похорону ви можете звернутися до компанії « Ритуал 24 » - https://ritual24.com.ua/. Тут працюють досвідчені фахівці, які візьмуть на себе весь клопіт. Свою роботу вони виконують на найвищому рівні якості.

Причини звернутися до бюро «Ритуал 24»

Компанія «Ритуал 24» може взятися запропонувати організацію похорону під ключ. Це говорить про те, що фахівці підтримуватимуть вас з моменту констатації смерті близької людини до поминок. Вони чудово розуміються на своїй роботі, тому ви можете ні про що не переживати. До переваг звернення до «Ритуалу 24» варто віднести такі моменти:

  • Підготовка всіх документів. Фахівці допоможуть вам отримати документи, які потім будуть потрібні для місця на цвинтарі, свідоцтва про смерть. При необхідності вони нададуть допомогу у кремації. Для цього потрібен спеціальний дозвіл.
  • Вибір місця на цвинтарі. Компанія «Ритуал 24» допоможе вибрати місце для поховання, яке вас влаштовуватиме за всіма параметрами.
  • Оренда катафального транспорту. Тут ви можете орендувати катафальний транспорт для перевезення покійного до моргу з дому або з моргу на місце поховання. Є можливість оренди мікроавтобуса для перевезення на цвинтар людей, які хочуть попрощатися з покійним.
  • Купівля ритуального приладдя. У компанії «Ритуал 24» ви можете придбати як труну, одяг для покійного, так і ритуальні вінки на похорон похоронний текстиль, багато інших атрибутів. Дана продукція представлена у широкому ціновому сегменті. Це дозволить вам підібрати варіант, який влаштовуватиме як за виконанням, так і за вартістю.
  • Організація поминального обіду. Фахівці компанії «Ритуал 24» допоможуть вам в організації поминального обіду. У цьому випадку вони врахують кількість запрошених гостей, ваші побажання щодо меню, бюджет.

Від чого залежить вартість похорону

Сума, в яку обійдеться похорон, залежить від багатьох моментів. Сюди варто віднести варіант труни, вартість необхідного ритуального приладдя, місця поминок та багатьох інших моментів. Ви можете замовити як бюджетний, так і похорон елітного рівня. Однак у будь-якому випадку ви можете бути впевнені, що фахівці компанії «Ритуал 24» забезпечують індивідуальний підхід для кожного свого клієнта.

Количество просмотров: 17499

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5