Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




23.01.2019

Найяскравіші новинки Sennheiser на CES-2019: бліц-огляд

VR-технологія Augmented Audio, повністю бездротові внутрішньоканальні MOMENTUM True Wireless та унікальна домашня система об'ємного звучання AMBEO Soundbar!

На міжнародній виставці CES-2019, що проходила з 8 по 11 січня, гостей павільйону Sennheiser чекав цілий букет ультрасучасних технологічних рішень, з якими компанія наразі продовжує формувати майбутнє світу аудіо.

В цьому році всім бажаючим Sennheiser надала унікальну можливість поринути у віртуальне середовище технології Augmented Audio та особисто створити свою власну просторово-звукову композицію за допомогою новітнього програмно-апаратного комплексу AMBEO AR. Тут же поруч, прямо у виставковому павільйоні компанії, також можна було оцінити потенціал справжнього об'ємного звучання нової домашньої 3D-аудіосистеми AMBEO Soundbar. І, звичайно ж, побачити, приміряти і, найголовніше, послухати неперевершені MOMENTUM True Wireless - перші повністю бездротові внутрішньоканальні навушники від Sennheiser.

"Виставка CES давно перестала бути просто вітриною сьогоднішніх технологій і стала справжнім вікном у майбутнє. Людям дійсно цікаво подивитися і спробувати щось насправді нове, щось із завтрашнього дня. І завдяки таким незвичайним рішенням, як наша AMBEO AR, ми з щирим задоволенням допомагаємо нашим гостям в буквальному сенсі здійснити міні-подорож у часі, відчути, почути й побачити на власні очі, яким буде світ майбутнього аудіо", - зазначив у своєму інтерв'ю Піт Оглі, головний операційний директор відділу по роботі зі споживачами в Sennheiser.

AMBEO AR: відкрий для себе світ Augmented Audio

Рівень реальності будь-якого AR-середовища (тобто, те, наскільки, реальною ми сприймаємо тут чи іншу доповнену реальність) безпосередньо визначається якістю імерсивні звуку у ній. Саме виходячи з цього, інженери Sennheiser розробили AMBEO AR One - спеціальну гарнітуру з внутрішньоканальними навушниками для розробників VR-додатків і виробників контенту для віртуальних середовищ. У комплексі з VR-окулярами доповненої реальності Magic Leap і програмним інструментарієм AMBEO Augmented Audio Lab нова AMBEO AR One дає змогу своєму користувачеві ефективно працювати зі звуком в добре захищеній і всебічно контрольованій аудіоатмосфері й вибудовувати дійсно потужні та реалістичні VR-середовища, природним чином поєднуючи живий звук із віртуальним.

При цьому система настільки проста й інтуїтивно зрозуміла, що свої перші справжні AR-композиції багато хто з гостей Sennheiser з подивом для себе самих почали створювати прямо в павільйоні компанії, просто під час першого знайомства з цією вкрай цікавою технологією:

З точки зору користувача AMBEO AR One й насправді працює дуже просто. У режимі Transparent Hearing однією кнопкою ви легко вибираєте необхідний обсяг зовнішнього живого звуку, що його "чують" вбудовані мікрофони гарнітури, і який потім доповнюватиме створювану вами AR- чи VR-аудіоатмосферу. При цьому звук ви не лише чуєте, але й бачите. В Magic Leap One всі звукові ефекти отримують форму "реальних" візуальних об'єктів, до них можна доторкнутися, перемістити їх, скласти докупи, закільцювати - дуже зручно й до того ж красиво.

Таким чином, звук для віртуальної реальності ви, фактично, створюєте вручну із звуку реального, але у віртуальному середовищі. А з урахуванням перспектив подальшого розвитку технологій роботи з додатками доповненої і змішаної реальності AMBEO AR, як повноцінна робоча платформа, наразі є дійсно інструментом майбутнього, з котрим, втім, вже сьогодні можна творити унікальні об'ємні аудіоландшафти для проектів наступного покоління складності.

Домашня AMBEO Soundbar: прекрасний багатоканальний об'ємний звук 5.1.4 в єдиному пристрої!

AMBEO Soundbar от Sennheiser: когда лучше послушать, а не верить на словоНовий 3D-саундбар от Sennheiser - це ще один надзвичайно цікавий і супертехнологічний продукт знаменитої програми AMBEO 3D, яку компанія спільно зі своїми партнерами зі значним успіхом розвивають вже декілька років поспіль. Але якщо в минулому році на CES Sennheiser скромно продемонструвала тільки робочий прототип майбутньої AMBEO Soundbar, то цьогоріч на виставці був представлений серійний продукт, який дуже скоро можна буде побачити на прилавках магазинів (зокрема й українських).

Що таке AMBEO 3D? Це повнофункціональна домашня аудіосистема 5.1.4, яка, по-перше, виконана у форматі єдиного, зручного й досить компактного пристрою, і якій, по-друге, для повноцінної роботи не потрібні ні зовнішній сабвуфер, ні окремий аудіопідсилювач. При цьому AMBEO Soundbar забезпечує повноцінний ефект занурення в атмосферу імерсивного звуку і дає змогу отримувати справжнє задоволення від перегляду кіно і телепередач та прослуховування високоякісної музики в домашніх умовах.

MOMENTUM True Wireless - новий стандарт якості бездротового звуку

Для нових повністю бездротових внутріканальних навушників MOMENTUM True Wireless цьогорічна виставка CES стала дебютною. І, тим не менш, масштабам цього грандіозного заходу модель відповідала повною мірою, ставши ще однією яскравою прикрасою фірмової колекції новинок Sennheiser.

Momentum True Wireless от Sennheiser: профессиональный ответ на AirPodsMOMENTUM True Wireless - це перші навушники серії MOMENTUM, котрим вже пророкують роль нового еталона якості звучання і функціональності для цілого класу повністю бездротових внутрішньоканальних навушників, що стрімко набирає популярності. І для цього у модель має все необхідне. Вона оснащена потужними 7-мм випромінювачами аудіофільського типу і Bluetooth-модулем останнього покоління, підтримує кодек AAC, сумісна з Qualcomm aptXTM і відтворює справжній HiFi-звук з воістину неперевершеною якістю.

Окрім того, MOMENTUM True Wireless - це справжня мобільна бездротова гарнітура. Тому вміє вона значно більше, ніж просто відтворювати класний звук. Зокрема, це легкий та зручний засіб взаємодії з голосовими помічниками Apple Siri чи Google Асистент. Завдяки інтуїтивно зрозумілому сенсорному інтерфейсу, у цих навушниках можна розважатися, спілкуватися і завжди бути в курсі подій. Жодних проблем! А фірмова функція Transparent Hearing дає змогу користувачеві добре чути все і всіх навколо, а також вільно розмовляти з оточуючими, не знімаючи для цього щоразу свої навушники - функція активується буквально простим тапом до сенсорній панелі.

За матеріалами сайту sennheiserstore.com.ua.

Количество просмотров: 1500

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5