Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




26.02.2020

Захищені телефони для захоплюючих подорожей

Сенсорний екран, камера з великою роздільною здатністю, потужний процесор та значний перелік мультимедійних функцій не врятують гаджет від падіння з великої висоти, ударів та інших видів механічних пошкоджень. Тому збираючись в самостійний піший похід або організовану групову туристичну поїздку, шанувальники активного відпочинку вибирають захищені телефони на сайті http://sigmamobile.net/products/zahishheni-telefoni/.

Пристрої даної категорії розроблені для інтенсивної експлуатації. Вони демонструють в роботі надійність та довговічність, дозволяють підтримувати зв'язок в будь-якій точці Землі.

Переваги захищених телефонів

захищений телефонЗаперечувати необхідність присутності в екіпіровці захищеного телефону не стане жоден бувалий мандрівник. Цей гаджет має низку унікальних переваг, які пояснюють популярність на ринку:

Якісний захист від зовнішнього впливу

Шанувальникам екстремальних пригод необхідний апарат, який дозволить відкривати всі нові куточки планети з максимальною зручністю. Реалізувати це завдання дозволяє наявність міцного корпусу з ергономічним дизайном, що не піддається руйнівній дії зовнішнього середовища. Абсолютно герметична конструкція не пропускає вологу й бруд, виключає ризик потрапляння на внутрішні вузли навіть найменших частинок води та пилу.

Широкий температурний діапазон

По-справжньому універсальною сферою застосування можуть похвалитися телефони з широким робочим діапазоном температур. Вони не підведуть власника в жаркій пустелі з розпеченими пісками, зіграють хорошу службу в експедиціях, організованих в крижаних північних широтах. У будь-якому кліматі пристрій дозволить здійснювати дзвінки, відправляти важливі текстові повідомлення рідним, близьким та товаришам.

Швидка зарядка

Вбудована акумуляторна батарея протягом швидкого часу заряджається від стандартної мережі або від зовнішнього джерела живлення. Вона довго зберігає заряд, наділяючи гаджет автономністю. Мандрівник зможе в будь-який момент скористатися базовим функціоналом телефону, а також додатковими можливостями у вигляді навігації, перегляду фото і відео.

Вимоги до оптимального телефону

Щоб підібрати зі сторінок каталогу оптимальну модель, з якою власник зможе пірнати під воду, підкорювати гірські вершини, займатися риболовлею та альпінізмом, варто вивчити вимоги до якісних телефонів. Вони повинні мати зручні й компактні габарити, зрозумілий інтерфейс, ємний акумулятор, виготовлений за сучасними технологіями. Вітається наявність захисту від пилу, стійкого до подряпин екрану, слота для декількох СІМ-карт, модулів бездротової передачі даних та інших корисних опцій.

Количество просмотров: 766

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5