Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




26.03.2024

8 кращих кабелів Lightning для iPhone

В мире технологий смартфоны стали неотъемлемой частью нашей повседневной жизни, и важно иметь качественные аксессуары, чтобы оставаться на связи. Одним из ключевых компонентов для владельцев iPhone является надежный зарядный кабель. Сегодня мы рассмотрим топ-8 кабелей для iPhone с ilounge.ua, которые гарантируют быструю и безопасную зарядку устройства.

1. Baseus Yiven

Почнемо з одного з найпопулярніших виробників недорогих та якісних аксесуарів для смартфонів – Baseus. Їхні проводи Lightning доступні в чотирьох кольорах (чорний, червоний, синій і сріблястий), довжину можна вибрати від 25 сантиметрів до 5 метрів. До того ж, навіть 5-метровий кабель Baseus коштує менше ніж оригінальна зарядка на iPhone. Сам аксесуар повністю сумісний із iOS, що гарантує зручність використання.

2. Anker PowerLine+ II

Це покращена версія одного з найбільш невбивних проводів для зарядки iPhone - Anker PowerLine+ II. Він витримує понад 6 тисяч згинань завдяки подвійному обплітанню з нейлонових ниток. Ці параметри позначаються на ціні, яка виправдовується довгим терміном служби.

3. Essager Magnetic Cable

Магнітний кабель 3 в 1, який підходить для заряджання через Lightning, micro USB та USB-C. Це заощаджує місце у поїздках, тому що можна взяти з собою лише один універсальний кабель. Провід повністю сумісний з iOS та забезпечує швидкість передачі даних до 480 Мбіт/с.

4. Baseus PD

Бюджетний кабель Lightning/USB-C з підтримкою швидкого заряджання PD до 18 Вт. Із ним iPhone X заряджається до 50% за півгодини. Підтримуються всі моделі iPhone та адаптери до 20 Вт.

5. Ugreen US155

Недорогий, але якісний зарядний провід MFi: попередження про відсутність сертифіката не видає і гарантовано працює на всіх моделях iPhone, iPad та iPod touch з 8-піновим роз'ємом. Витримує до 5000 згинань.

6. Anker Powerline II

За якістю складання та роботи не поступається PowerLine+ II, але позбавлений нейлонового обплетення і має більш сучасний вихід на USB-C. Ця модель дешевше і візуально більше схожа на оригінальний кабель Apple Lightning, а за рахунок сучасних технологій і якісних матеріалів він у 5 разів довговічніший за звичайні шнурки на iPhone з Китаю. Відрізняється сертифікацією MFi та відмінним цінником за провід довжиною 0,9 м.

7. Snowkids

Ще один кабель "за мотивами" оригінального, доступний в єдиному варіанті довжиною 1,2 м. Сам провід на 11% товщі стандартного, що робить його більш міцним і довговічним. У комплекті є фірмова липучка, завдяки якій кабель зручно зберігати.

8. Baseus Glowing Quick Charging Cable

Ультрабюджетний невбивний провід з оплеткою та підсвічуванням, завдяки якому його легко знайти в темряві, при цьому воно недостатньо яскраве, щоб дратувати зір вночі. Сертифікований MFi та має чіп для контролю напруги, що робить його безпечним для смартфона. Доступно широке розмаїття розмірів і два кольори: чорне та червоне.

 

Вибираючи кабель для заряджання вашого iPhone, звертайте увагу не лише на ціну, а й на якість складання, сертифікацію MFi та довговічність. Кращі кабелі гарантують надійне та безпечне заряджання вашого пристрою, а також продовжують термін його служби.

Не забувайте, що використання оригінальних аксесуарів для Apple завжди є найкращим вибором, але якщо ви шукаєте альтернативу, ці вісім кабелів можуть стати чудовим рішенням для вашого iPhone.

Вибір редакції

В якості бонусу – ще три відмінні кабелі:

  • Anker Powerline II - недорогий кабель із сертифікацією MFi та відмінною довговічністю.
  • Snowkids - кабель з покращеною міцністю та фірмовою липучкою для зручного зберігання.
  • Baseus Glowing Quick Charging Cable - ультрабюджетний кабель із підсвічуванням, сертифікований MFi.

Вибирайте якісні кабелі Lightning для вашого iPhone, щоб забезпечити надійну та безпечну зарядку вашого пристрою!

Количество просмотров: 115

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5