Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




23.02.2016

Весняний Будівельний Форум "БудЕкспо-Весна.2016" 15 – 18 березня 2016 році у м. Львові

Завжди місто Львів приваблює своїм колоритом, архітектурою та активним культурним життям, але не менш активним є і ділове життя Львів’ян. Тому, хочеться звернути Вашу увагу на найбільшу подію на професійному будівельному ринку Західної України — Весняний Будівельний Форум, який відбудеться 15 – 18 березня 2016 році у м. Львові. Генеральним спонсором вперше виступила компанія Global Development — це корпорація, що втілює в життя нові інноваційні рішення та проекти і враховує сучасні тенденції, потреби покупців. Традиційно, вже багато років поспіль офіційним партнером заходу є компанія REHAU — світовий лідер у виробництві продукції з полімерів.

На сьогоднішній день вже понад 60 компаній заявили про свою участь у Форумі, які готові презентувати новинки будівельного ринку і чимало ексклюзивних розробок. Приємно відзначити, що серед них є і нові імена, зокрема: CJ Blok Fabryka Elementow Budowlanych (бетонно-керамічні вироби), SanMarco (декоративні покриття, фарби, штукатурки), механічний завод «СОНЕТ» (тепло-вентильовані навісні фасади), Новастиль (спецодяг), Xella (газобетон), Карбон Плюс (твердопаливні котли Carbon), SK DESIGN (реставрація будівель), ТЕРРАПРОФ (сучасні гідроізоляційні рішення), Роял Хаус (виробництво готових стінних панелей) та інші.

Постійний склад учасників теж готує для відвідувачів цікаві пропозиції.

Кількість компаній-експонентів, бажаючих взяти участь у виставці зростає з кожним днем. Отож поспішайте і до зустрічі на Весняному Будівельному Форуму 2016 р.

За додатковою інформацією звертайтесь у ДИРЕКЦІЮ ВИСТАВКИ:

Тел.: (032) 297-06-28

(067) 675-73-71

expo@galexpo.lviv.ua

www.galexpo.com.ua

Інформаційний партнер — газета "Приватний підприємець"

Поделиться:

Количество просмотров: 4633

Мы на Facebook

Популярне