Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




01.10.2016

Навігатор підприємця в місті Павлоград

Пятого жовтня 2016 року в місті Павлоград стартує унікальний освітній проект «Навігатор підприємця», розроблений та впроваджений ГС «Центр економічної інтеграції та соціального партнерства».

Організатором заходу є «Агенція економічного розвитку міста Павлоград» при фінансовій підтримці компанії ДТЕК в рамках Програми соціального партнерства з розвитку бізнес-середовища в Західно – Донбаському регіоні.

Соціально-просвітницький проект «Навігатор підприємця» розрахований на осіб, які бажають розпочати або розвивати власний бізнес. Учасники отримають системні знання про те,як легально й прозоро у межах законодавства будувати бізнес в Україні , як ці процеси втілюються в Європі та світі.

Метою проекту є підтримка створення та розвитку малого бізнесу, соціального підприємництва в регіоні. Надання просвітницької підтримки особам у т.ч. ВПО, учасникам АТО, які бажають розпочати та розвивати власний й бізнес , впровадження та підтримка ініціатив, пов’язаних з соціальним партнерством влади, бізнесу та громадськості.

Основним завданням проекту є системне навчання в межах законодавства України з використанням сучасних методик: навичкам підприємницької діяльності; культурі ведення бізнесу та соціальної його відповідальності; фінансовій грамотності; зовнішньоекономічної діяльності та економічній інтеграції бізнесу.

Реєстрація за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaNyNZbUv4MTBelnaYwyyf7mbws1FcBLOuSEo8IoNGGv6bCg/viewform?embedded=true

Тел. для довідок: 099 630 37 49 (з 9:00 до 16:00, понеділок- п'ятниця). Участь БЕЗКОШТОВНА.

Партнер ГС «ЦЕІСП» - газета «Приватний підприємець»

Поделиться:

Количество просмотров: 3706

Мы на Facebook

Популярне