Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




16.02.2017

Вперше у Дніпрі відбудеться Форум креативних індустрій

21-22 лютого 2017 р. місті Дніпро відбудеться Форум креативних індустрій в рамках проекту "Містки громадської активності" за фінансової підтримки ЄС. Учасниками форуму стануть 200 творчих підприємців, розробників, менеджерів культури і представників профільних організацій з різних регіонів України, а також представники органів влади та місцевого самоврядування, лідери громад, експерти розвитку територій, інвестори.

Учасники форуму будуть презентуватимуть свої проекти та обговорять потенціал креативних і культурних індустрій для соціально-економічного розвитку територій. На учасників чекають натхненні виступи практиків культурних і креативних індустрій, які поділяться своїм досвідом, доповіді дослідників креативної економіки, поради з пошуку фінансування від представників донорських організацій та інвесторів. Форум також виступить майданчиком для знайомства і встановлення нових ділових партнерств.

Запрошуємо ЗМІ відвідати:

ЩО? 

Форум креативних індустрій "Креативні індустрії для розвитку територій"

КОЛИ?

21-22  лютого, 2017р. (початок о 9:30 21 лютого, завершення о 18:15 22 лютого)

ДЕ?

Дніпро, культурно-діловий центр «Менора», вул. Шолом-Алейхема, 4/26

Учасники:

підприємці у сфері креативних індустрій, розробники, менеджери культури, а також представники органів влади та місцевого самоврядування, лідери громад, експерти розвитку територій, інвестори.

Для акредитації та додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся: за email: pr@pomogaem.com.ua,

тел: +38 056 732 48 07, +38 063 419 65 43

Автори проектів, які шукають фінансування або партнерів, зможуть презентувати свою ідею на Форумі. Щоб представити свій проект, авторам потрібно заповнити реєстраційну форму https://goo.gl/forms/ii36vQ4vGvu5GcDk1 і надіслати презентацію з коротким описом проекту, бюджетом, маркетинговою стратегією або планом розвитку проекту. Презентації висилати в на ел.адресу: pr@pomogaem.com.ua.

До Форуму запрошуються проекти в сфері культурних та креативних індустрій наступних категорій: бізнес-проекти, соціальне підприємництво, некомерційні проекти, які ще не реалізовані або шукають можливості свого розвитку.

Форум проводиться за підтримки Дніпропетровської ОДА.

Це перший захід такого роду в Дніпропетровському регіоні і перший Форум культурних і креативних індустрій в рамках проекту "Містки громадської активності». Загалом протягом 2017-2018 рр. планується провести чотири таких форуми в Дніпрі, присвячених культурним і креативним індустріям.

Сторінка події на Facebook: https://www.facebook.com/events/356771894678108/, сайт – www.cif.in.ua 

Європейський Союз складається з 28 держав-членів та їх народів. Це унікальне політичне та економічне партнерство, засноване на цінностях поваги до людської гідності, свободи, рівності, верховенства права і прав людини. Понад п’ятдесят років нам знадобилось для створення зони миру, демократії, стабільності і процвітання на нашому континенті. Водночас нам вдалось зберегти культурне розмаїття, толерантність і свободу особистості. ЄС налаштований поділитись своїми цінностями та досягненнями з країнами-сусідами ЄС, їх народами, та з народами з-поза їх меж.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4652

Мы на Facebook

Популярне