Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




05.10.2017

У Дніпрі відбудеться ІІІ Форум креативних індустрій

14 – 15 листопада 2017 року в Дніпрі відбудеться ІІІ Форум креативних індустрій «Україна - світу».

Мета форуму – показати експортний потенціал українських креативних індустрій і представити проекти в сфері культури і креативності, що можуть бути цікаві закордонним партнерам та інвесторам.

Захід збере разом 200 учасників: автори і розробники проектів, творчі підприємці, менеджери культури, представники профільних організацій з різних регіонів України, а також представники органів влади та місцевого самоврядування, лідери громад, експерти, інвестори.

<p">В рамках форуму будуть представлені успішні проекти в сфері культури і креативності з різних регіонів України, а також нові проекти, що шукають фінансування та партнерів. В рамках форуму учасники також обміняються досвідом просування проектів на міжнародному рівні та окреслять кроки, які необхідно зробити і розробникам проектів, і центральним органам влади та чиновникам на місцях, щоб допомогти залучити зарубіжні інвестиції для українських креативних індустрій та сприяти експорту їх продукції та послуг.

Програма події охоплює всі тематичні напрямки культурних і креативних індустрій - від суто мистецьких до технологічних.

В програмі форуму:

-          Презентації проектів учасників

-          Історії успіху від досвідчених практиків креативних індустрій

-          Дискусії та обговорення

-          Виставка рекламних матеріалів та продукції учасників

-          Вільне спілкування

Для участі у форумі необхідно зареєструватися за посиланням та отримати підтвердження від Організаційного комітету. Реєстрація триває до 22 жовтня 2017 року. Відібрані учасники отримають підтвердження участі та детальну інформацію щодо логістики 1 листопада 2017 року.

Учасникам, які хочуть представити свій проект або виступити з доповіддю необхідно також зареєструватись і надіслати свою презентацію на адресу pr@pomogaem.com.ua.

Для презентації на Форумі запрошуються проекти в сфері культурних та креативних індустрій наступних категорій: бізнес-проекти, соціальне підприємництво, некомерційні проекти, які ще не реалізовані або шукають можливості свого розвитку чи масштабування. Презентація проекту має містити короткий опис, бюджет, маркетингову стратегію або план розвитку проекту. Також є можливість представити рекламні матеріали та продукцію в рамках виставки під час Форуму.

Форум “Креативні індустрії: Україна - світу” - це третя подія, присвячена креативним індустріям, що відбудеться в рамках проекту “Містки громадської активності” за фінансування Європейського Союзу.

Сайт Форуму http://cif.in.ua

Сторінка події на Facebook https://www.facebook.com/events/468965173489064/

Контактна інформація для запитів і акредитації ЗМІ: pr@pomogaem.com.ua, тел: +38(056)732 48 07,
067 632 69 19, 063 419 65 43.

Довідка

Креативні індустрії - форми підприємницької діяльності в сферах, пов'язаних з творчим пошуком і характеризуються з'єднанням і використанням знань, інформації, особистої майстерності та креативності.

Напрямки креативних індустрій:

аудіо-візуальне творчість (фільми, ТБ, радіо, нові медіа, музика); програмування, в тому числі створення розважальних та інтерактивних програм і комп'ютерних ігор; туризм; спорт; книги та преса; спадщина (музеї, бібліотеки, архіви та історичне середовище); перформативні мистецтва (театр, виконавське мистецтво і танець); візуальні мистецтва (галереї, архітектура, художній і антикварний ринок, мода, дизайн і ремесла) і т.д.

Організатори:

Благодійний фонд «Помагаєм» - це незалежна українська благодійна організація, яка базується в місті Дніпро. Фонд був створений в 2009 році прийомними батьками, які взяли на виховання дітей-сиріт, і волонтерами, які допомагали дітям-відмовників у лікарнях. Фонд працює для створення кращих умов для дітей і сімей в Україні та благополуччя українського суспільства, залучаючи локальні ресурси, розвиваючи благодійність в Україні. Для досягнення цілей Фонд «Помагаєм» реалізує власні проекти, підтримує проекти інших організацій і створює партнерства.

Основні напрямки роботи Фонду «Помагаєм»:

- ЗДОРОВ'Я (допомога в оплаті лікування, психологічна підтримка тяжкохворих дітей; допомога медичних установ устаткуванням, ліками, витратними матеріалами; розвиток лікарняної клоунади в Україні в рамках волонтерського проекту «Доктор Клоун»);

- СІМ'Я (підтримка сімей, які взяли на виховання дітей-сиріт; допомога малозабезпеченим сім'ям з дітьми та сім'ям у складних життєвих обставинах; реалізація проектів в сфері освіти, культури і спорту, підтримка місцевих ініціатив);

- ДОСТУПНІСТЬ (створення в Дніпропетровській області Центру реабілітації та інклюзивного навчання дітей з інвалідністю; розвиток безбар'єрного міського середовища, соціалізація дітей та молоді з інвалідністю).

Сайт фонду: pomogaem.com.ua

Проект «Містки громадської активності» фінансується Європейським Союзом та реалізується в 2016 - 2018 рр партнерськими організаціями: Центр культурного менеджменту (Львів) Українська бібліотечна асоціація (Київ), Фонд розвитку інформаційного суспільства (Варшава), Благодійний фонд «Помагаєм» (Дніпро).

В рамках проекту «Містки громадської активності» проводяться тренінги та семінари з креативних індустрій, діє Програма національних обмінів для громадських активістів, журналістів та культурних діячів. Також в рамках проекту проводиться картування громад 12 малих міст України, результати якого будуть представлені восени 2017 р.

Детальніше про проект, новини, анонси та актуальні можливості в рамках проекту «Містки громадської активності» можна дізнатись на сайті http://bridges.org.ua або офіційній сторінці проекту в Facebook: https://www.facebook.com/BridgingGapsICE

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 3278

Мы на Facebook

Популярне