Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




08.09.2018

Безкоштовний семінар для підприємств: "Маркетингові комунікації та розвиток бізнесу в умовах нестабільності" (13 вересня, м. Київ)

Агентство "Lipsky Marketing Group" на базі Шевченківської районної у м. Києві державної адміністрації буде проводити безкоштовний освітній семінар для представників підприємств та підприємців: 

"Маркетингові комунікації та розвиток бізнесу в умовах нестабільності".

Запрошуються керівники підприємств реального сектору економіки та підприємці м. Києва відвідати цей семінар.

Семінар відбудеться 13 вересня 2018 р. (четвер) з 14:00 до 16:00 у приміщенні Шевченківської РДА в м. Києві (вул. Б. Хмельницького, 24, м. Київ, конференц-зала). 

Участь у заході є безкоштовною. Попередня реєстрація – обов'язкова!

Форма для реєстрації учасників заходу: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqiL4W5m6K-xrvjHq9QgS84UELy3BdLoSM3DhzY4E6nkXx6g/viewform

В рамках заходу спікером будуть розкриті наступні питання:

1. Як збільшити ефективність маркетингових комунікацій.

2. Помилки топ-менеджерів з якими частіш за все стикаються маркетолог та PR-менеджер.

3. Можливості, які бізнес часто не використовує.

4. Ділові заходи, як інструмент розвитку бізнесу.

5. Маркетингова стратегія бізнесу та її реалізація.

Доповідач:

Олександр Липський, керівник маркетингового агентства "Lipsky Marketing Group", яке працює на ринку з 2015 року, засновник Українського клубу корпоративних юристів та фінансистів (UCLFC), голова Комітету сприяння малому та середньому бізнесу Київської торгово-промислової палати, член Координаційної ради з питань розвитку підприємництва КМДА. Олександр є власником та модератором великих та швидко зростаючих онлайн-спільнот в мережах Facebook ("Правові новини України" - 17 000 учасників) та LinkedIn ("Business Events and News in Ukraine" - 25 450 учасників). За 2017-2018 рік його агентство організувало і провело більше 25 власних ділових заходів.

Має значний досвід роботи з галузевими та національними ЗМІ, діловими і громадськими організаціями та бізнес-об’єднаннями, вищими органами державної влади та місцевого самоврядування, досвід організації успішних PR- і маркетингових заходів / кампаній національного масштабу. Два роки поспіль входив до ТОП-10 провідних фахівців з просування юридичного бізнесу в Україні за версією видавництва "Юридична практика", в 2017 році був нагороджений грамотами Київської міської ради, Київської торгово-промислової палати та Шевченківської райдержадміністрації в м. Києві за значний вклад у розвиток підприємництва.

Інформаційний партнер заходу – всеукраїнська газета для підприємців "Приватний підприємець" (http://chp.com.ua/)

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4802

Мы на Facebook

Популярне