Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




12.12.2018

Круглий стіл «Особливості виходу на ринок ЄС: практичні кроки для підприємств м. Києва», 13 грудня, Київ

Київська міська державна адміністрація спільно з Київською торгово-промисловою палатою запрошує 13 грудня 2018 року о 10.00 взяти участь у круглому столі «Особливості виходу на ринок ЄС: практичні кроки для підприємств м. Києва». Участь у заході безкоштовна.

В рамках проведення круглого столу заплановано обговорення широкого кола питань, пов’язаних з підтримкою та просуванням продукції  київських підприємств на ринок ЄС, надання практичних рекомендацій у виході на європейський ринок, надання допомоги у підготовці до роботи з партнерами з країн ЄС, визначення інструментів підтримки та стимулювання київських товаровиробників, особливостей роботи на європейському ринку та шляхів подолання  технічних бар’єрів тощо. Під час проведення зазначеного заходу до уваги учасників також буде представлено Концепцію нарощування промисловими підприємствами м. Києва експортного потенціалу.

В заході візьмуть участь представники Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, районних в м. Києві державних адміністрації, Київської торгово-промислової палати, промислових підприємств, установ та організацій Києва.

Місце проведення круглого столу: Київська торгово-промислова палата, вул. Б.Хмельницького, 55, конференц-зала.    

Більш детальніше за посиланням http://kiev-chamber.org.ua/uk/17/1607.html

Інформаційний партнер заходу - всеукраїнська газета "Приватний підприємець" (http://chp.com.ua/)

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4348

Мы на Facebook

Популярне