Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




22.02.2019

Українці прокладають міст в арабський світ

Завершилася найвпливовіша щорічна виставка харчової промисловості й напоїв Gulfood із безпрецедентною кількістю відвідувачів, експонентів і бізнес-операцій, проведених протягом чотирьох днів цього заходу.

Більше 100 експортерів представляли 32 українські компанії на національному стенді, який традиційно організував Центр підтримки експорту при Київський торгово-промисловій палаті.

3000 – це середня кількість контактів, які отримала кожна українська компанія на колективному стенді за кілька днів виставки. Експортери зазначають, що до результатів приводять від 3% напрацьованих контактів. Такі цифри не можуть не вражати, отож Gulfood — це прибутковий інструмент продажів для компаній, які готові до експорту.

У межах виставки відбулися двосторонні зустрічі з представниками уряду та бізнесу ОАЕ. В. о. Міністра аграрної продукції та продовольства України Ольга Трофімцева презентувала на Gulfood Innovation Summit конкурентні переваги українського ринку, експортну стратегію та інвестиційні можливості.

Вона також відвідала Дубайську торгово-промислову палату разом із віце-президентом Київської ТПП Володимиром Коляденком, де під час Gulfood Breakfast вони домовилися про візит дубайської делегації до Києва. Адже 20 березня в Київській ТПП відбудеться тематичний захід “Gulfood Briefing in Kyiv”, метою якого є підбиття підсумків виставки, неформальне спілкування представників бізнесу й влади та обговорення можливостей розширення підприємницьких зв’язків між Україною та ОАЕ. Учасники українського стенда зустрінуться з Надзвичайним і Повноважним Послом ОАЕ Салем Ахмед Аль-Каабі, керівництвом Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерством закордонних справ, Київською міською держадміністрацією, ДУ «Офіс з просування експорту» та з представниками ділових і фінансових кіл.

Газета «Приватний підприємець» – інформаційний партнер

Матеріал надано відділом корпоративних комунікацій
Київської торгово-промислової палати

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4576

Мы на Facebook

Популярне