Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




29.07.2019

Національний Сорочинський ярмарок 2019 року відбудеться з 20 до 25 серпня

Коли відбудеться: Національний Сорочинський ярмарок 2019 року відбудеться з 20 до 25 серпня (включно) традиційно в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області, на батьківщині Миколи Гоголя. Офіційне відкриття – 20 серпня об 11:00.Організатор – ТОВ "Сорочинський ярмарок". Керівник проекту – кавалер орденів княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів Світлана Свищева.

Чим особливий: цього року виповнюється 210 років від дня народження геніального письменника Миколи Гоголя, який увічнив Сорочинський ярмарок в однойменній повісті з циклу повістей "Вечори на хуторі біля Диканьки". А також із 26 до 30 червня 2019 року вперше відбулася презентація Національного Сорочинського ярмарку в місті Одесі.

Його актуальність: Незважаючи на те що ярмарок має вікову історію, він є дуже сучасним та актуальним, бо крокує в ногу з потребами та інтересами людей і приймає виклики часу. Цього року на ярмарку буде не лише аграрне містечко та містечко медярів, але й планується містечко кращих виноробів України. А ті, хто виробляє енергозберігальну продукцію, традиційно отримають найкращі місця в секторі промислових підприємств. Усі учасники матимуть можливість провести на високому рівні будь-які заходи ділової програми.

На кого чекаємо: Ярмарок є універсальним виставковим заходом, тож запрошуємо до участі промислові підприємства та підприємства АПК, приватних підприємців, майстрів народних промислів, заклади громадського харчування та розваг, організаторів колективних експозицій, туристичні компанії, пісенні, танцювальні й музичні колективи та інших аматорів сцени. Будемо вдячні за підтримку спонсорам та інформаційним партнерам. Щиро раді усім гостям – як співвітчизникам, так й іноземцям. Адже Сорочинський ярмарок – це центр народної дипломатії.

Приймання заявок на участь розпочато. Умови участі, бланки заявок та вся потрібна інформація на офіційному сайті: www.yarmarok.in.ua
Листи надсилати на електронну адресу: sorochiny@ukr.net
Довідки телефонами: (0532) 508211, 508212 або 066-8597-074

Газета «Приватний підприємець» – інформаційний партнер

Прес-служба ТОВ «Сорочинський ярмарок»

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4667

Мы на Facebook

Популярне