Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




11.04.2021

COVID-19 Бізнес-клініка в місті Дніпро

Інформаційний партнер газета "Приватний підприємець"

В рамках проєкту «EU4Business: Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується ЄС та урядом Німеччини, і реалізується GIZ Ukraine, розпочали свою роботу COVID-19 Бізнес-клініки.

Новостворені бізнес-осередки (з лютого по вересень 2021 року) надаватимуть практичну підтримку мікро-, малим і середнім підприємствам (ММСП) задля подолання економічної кризи, викликаної пандемією COVID-19, та допомагатимуть покращити перспективи їх розвитку.

Бізнес-клініки створені на базі Мережи Центрів інформаційної підтримки бізнесу, які були засновані в рамках ініціативи #EU4Business в 2017 році.

Вони проводитимуть тренінги, вебінари, форуми, спрямовані на подолання наслідків COVID-19, а також надаватимуть консультаційну підтримку малим і середнім компаніям з різних сфер економіки.
COVID-19 Бізнес-клініка в місті Дніпро, створена при Дніпропетровській торгово-промисловій палаті.

Бізнес-клініка в Дніпрі обслуговуватиме підприємців як з Дніпропетровської області, із сусідніх областей: Запорізької, Кіровоградської, Черкаської, контрольованих урядом територій Донецької області, так і з інших регіонів, оскільки працюватиме переважно в онлайн-режимі.

Її діяльність буде спрямована на консультаційну та інформаційну підтримку галузі гостинності та переробної промисловості з секторів машинобудування, електротехніки, хімічної промисловості, постачальників продуктів для HoReCa під час кризи та її економічної складової.

Акцент буде зроблений, насамперед, на залучення ММСП до інформування, діагностики, навчання, індивідуального та групового консультування, створення інформаційно-освітніх продуктів, включаючи цікаві кейси.

Особлива увага приділятиметься інструментам, які дозволять раціональніше будувати виробничі та бізнес-процеси, бережливо використовувати ресурси, зменшити навантаження на навколишнє середовище.

В результаті ММСП, які пройдуть етапи інформування, діагностики, консультування і навчання, отримають нові рішення і напрямки розвитку своїх підприємств у кризовій ситуації, відкореговані у відповідності до виявлених проблем.

Регіональні партнери:

Запорізька торгово-промислова палата,
Донецька торгово-промислова палата,
Черкаська торгово-промислова палата \ Cherkasy CCI,
Кіровоградська торгово-промислова палата

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2118

Мы на Facebook

Популярне